2777
2789
بابت همین موضع که خوشحالی یروز ولت میکنه میره سراغی کسی که براش بچه بیاره

نه عزیزم ۱۸ سال که کنار همیم و به خواست من و پی گیری تونستم باردار بشم الان هم دوتا دختر دارم 

خواسته من نبود مشکل ژنتیک داشتیم 

خدااااای ممنونم برای دادهها و نداده هات😘🥰

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کدوم محضری همچین تعهدی رو ثبت میکنه اینپکار خلاف قانونه اگه بفهمن درشو تخته میکنن

محضر نبود مرکز مشاوره پزشکی بود و پزشک تیم پزشکی خودشون بعد نامه به محضر دادن 

پس چرااا ازش امضا گرفتی🥲

ببخشید پستای قبل خیلی توضیح دادم 

این موضوع برا سال ۸۶ بود و بعد ۵ سال دوباره به خواست من رفتیم یکی از مراکز بزرگ ژنتیک و آزمایش مون رو تکرار کردیم و فرستادیم آلمان و اونجا متوجه شدن که مشکل خونمون انقد نیست که نتونیم باردار بشیم فقط یه نمونه نادریم که سختتر هست ولی با پیگیری و بعد دوتا سقط تونستم دوتا بچه سالم به دنیا بیارم 

خیلی سخته نوشتن اینجا نمیشه ریز ریز همه چی رو نوشت حوصله میخواد 

نه مشکل ژنتیک داشتیم

الهی عزیزم 🥲چه خوب که شریک زندگی مناسبی گیرت اومده❤️

خیلی فرقه بین کسی که نوک قله به دنیا اومده باکسی که خودش کوه رو بالا رفته تا به قله رسیده‌‌....

به نظرم یه تاپیک بزن توضیح بده 🤣🤣 خیلی براشون عجیبهههه

اره واقعا راحتتر بود 

جالبش اینه که تمام خاطرات برام زنده شد و انگار تو این سه روز برگشتم به گذشته و دارم تو اون روزا زندگی میکنم همش جلو چشم من