2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پس شوهرمن ک چشاش همیشه خستست و خابالو تایم کارش زیاده دوسم نداره🥲فقط ببخشید رو تخت چشاش اکلیلی میشه

نه عزیزم به قول شما ایشون تایم کارش زیاده خستگی و‌خواب تو چشماش بیشتره

😂 خب همونم از علاقه دیگه

تو مصاحبه کاری باهام اومد جلو مدیرمون ازم کلی تعریف کرد.

سربازیش تمومشد یه فیلم از دوران سربازیش درست کرد اینستا پشت گذاشت کپشن نوشت با تشکر از لشکر پشتیبانی یک نفره،همسرم.

ی بار زنبور پامو نیش زد تااومدو زنبورو دید سریع رفت یه امپول ضدحساسیت اماده کرد بعد تازه ا‌ومد پیش من ببینه حالم چطوره.

شبا تو خواب پتو میکشه روم 

مریض که بشم میریم جیگرکی نمیذاره خودم لقمه بگیرم برام لقمه میگیره میگه تو بخور من نگات کنم

بعضی تجربه ها انقد بزرگن که DNA ت رو تغییر میدن

وفتی ک بخاطری بارداری استراحت بودم ۹مااه تموم کارامو کرد برام لگن میگرفت

وقتی ک بخاطر دیسک کمر نتونستم ی لیوان آب برم بخورم تمااام تلاششو کرد تا خوب کرد چ مالی چ محبتی چ... و تماام اون مدت کل کارای خونه رو میکرد و بچه داری هم میکرد

وقتی شبا پامیشد ب دختر کوچولومون شیر خشک میداد چون من بخاطر کمر دردم حتی نمیتونستم بشینم

در کل ت. مریضی هام و سختی هام فهمیدم ک دوسم داره ولی خب بنده خدا زبون چرب و نرم نداره ک برام زبون بریزه هییچوقت طبون نریخته واسم هیچوقت تولد نگرفته ولسم کادو نگرفته واسم  ولی خب همیشه نشون داده بهم

و الان شکرخدا من خوبه خوب شدم و دخترم داره ۳ ساله میشه😍