2777
2789
وقتی که ارث پدری بهش رسید و باهاش تونست یه خونه معمولی بخره و اون میشد تنها داراییش و به نام من زد

من واسه امضاتون مردم انقد که تجربه‌ش کردم😭

یک روز اینجا نوشته بودم دعا کنید از اسارت در بیام و به رهایی و ارامش برسم بدون اینکه بدونم چه چیزی داره بهم حس اسارت و خفگی میده….، گذشت و از رابطه‌ی عاشقانه‌ی ۵ ساله‌م با یک آدمِ اشتباه گذشتم و به آرامش رسیدم❤️‍🩹

چه با درک بعد بابای من بخاطر اینکه مادرم پسر ندار نمیشد تا مرز طلاق رفتمخدا حفظشون کنه

بله منم تو اطرافیان دیدم 

بالاخره نگاه آدم ها با هم فرق داره ممنون

خدااااای ممنونم برای دادهها و نداده هات😘🥰

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خودت چطوری میتونی بدون بچه زندگی کنی ما که بچه دار نمیشیم دارم از غصه دق میکنم🥺

انشالا بزودی بچه دار شین 

این موضوع ما برا سال ۸۶ و ما به سختی و تلاش زیاد قبل هر فرزند یه سقط و استراحت کامل الان دوتا دختر دارم 

خدااااای ممنونم برای دادهها و نداده هات😘🥰
درسته ولی من خیلیارو دیدم که به خاطر اینکه یه بچه اوتیسمی به دنیا اوردن یا خیانت کردن یا طلاق گرفتن

متاسفانه بخاطر افسردگی هستش که میگیرن چون زندگی با بچه اوتیسم خیلی سخته حتی گاهی مادرا بچه رو میذارن پیش پدرشون و جدا میشن و هزار مدل دیگه،

خداروشکر که خاله تون و شوهرش با هم خوبن انشاالله خدا کمکشون کنه

وقت بیماری

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است

وقتی بخاطر من جلوی همه بی احترامی و های خانواده اش به من وایساد و کسی جرات نمیکنه بهم توهین کنه بخصوص مادرش ، زمانی که برام توطئه درست کردن و انگ خیانت چسبوندن بامید اینکه طلاق بگیریم ، چسبید به من و گفت من بهش اعتماد دارم و کسی بهش بگه تو یا بروش بیاره من میدونم و اون ، وقتی که سه یا چهار بار بهش پیشنهاد طلاق دادم بخاطر مشکلات روحی و روانی خودش ، بهم گفت بیا سر زندگیت ببین برات چکار که نمیکنم ، ملکه ات میکنم ، نکرد ولی حرفش بهم جون دوباره داد ، شاید هیچ زنی نتونه باهاش کنار بیاد ولی عاشقشم ، بهم نمیگه دوست دارم یا عاشقتم ولی اگه باهاش قهر کنم با عالم و آدم قهر میکنه و دل و دماغ کار کردن دیگه نداره و خونه نشین میشه 

خدایا شکرت واسه هدیه آسمونی که بهم دادی (دخملم درسا)قدیمی تر از ۹۷ 
ممنونم🌸🌺

❤️❤️

فقط 7 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم

بچه ها تاپیکا رو خوندم تعجب کردم ،شوهر من بد نیست ولی خدائیش هیچ جا به من ثابت نکرده دوستم داره ،محبت کلامی هم نمی کنه یعنی در حدی برام غریبه که نزدیکه شاخ دربیارم ،چقدر شوهرای شما خوبن