2777
2789
من که طلاق گرفتم. اون همه تحقیر و بی‌مهری برام غیرقابل تحمل بود

اونوقت شما به من میگین طلاق و تنهایی زندگی کردن سخته بشین زندگی کن طلاق نگیر

از شما میپرسم پرده کرکره و پرده فتق چه ربطی به هم دارن؟

تاپیک آخرم

توکل به خدا🌿

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ازش ۳ سال بزرگترم هرکی مسخره کرد منو باهاش دعوا کرد

۳ سال که زیاد نیس یکی از نزدیکانم ۱۰ سال بزرگتر هنوز عقد نکردن پسره ۳۵ ساله میدونم حتما پشیمون می شه  دعا کنید هرچه خیره اتفاق بیفته 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم

وقت بیماری یکی از اعضای خانوادم طلاقم داد که نکنه منم بیمار بشم. دیسک کمر داشت عمل کرد خوب شد. فکر نکنید واگیردار بود.

اینجا فهمیدم ازم متنفره 😁

واسه سلامتی یکی از اعضای خانوادم دعا کنید ممنون🌱🩵

دوست پسرمه

خیلی زیادن

مثلا وقتی یکم ناز میکردم و بدخلقی چون وقت نشد باهم صحبت کنیم

ساعت ۳ شب زد بیرون بهم زنگ بزنه

یا واسه تولدم با وجود اینکه سربازه و قسط داره

ار ماه قبل شروع به کادو خریدن و برنامه ریختن کرد

و جوری خرج کرد ک قسطش عقب افتاد....

خدا بیامرزه مادربزرگ مو ⚘
اونوقت شما به من میگین طلاق و تنهایی زندگی کردن سخته بشین زندگی کن طلاق نگیراز شما میپرسم پرده کرکره ...

من که نمیدونم دلت از چی پر است!

برو طلاق بگیر... کی جلوت رو گرفته...

خیلی‌ هم رااااحت و شیرینه... والااااا... به من چه!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

اونجایی که ماشین و سرمایه رو به ضرر داد ولی گفت نمیزارم اشکت دربیاد

من استرس یه معامله داشتم پای آبرومون بود دید من خیلی مضطربم شبونه همه چی رو به ضرر رد کرد

هیچوقت به روم نیاورد

انگار نیستم وجود ندارم کاش بچه هام بزرگ میشدن وهر کدوم تو زندگیشون موفق میشدن اون وقت با خیال راحت بارمو می بستم و می رفتم همون جوری که همیشه سر هر بحثی بهم می گه😔

من که نمیدونم دلت از چی پر است!برو طلاق بگیر... کی جلوت رو گرفته...خیلی‌ هم رااااحت و شیرینه... والا ...

واقعا خواستم نظرتو بدونم

پرده کرکره و پرده فتق چه ربطی بهم دارن؟

تاپیک آخرم

لطفا نظرتو بده میخوام بدونم من حساسم؟

توکل به خدا🌿
بادخترم حرف میزدیم یدفعه نگاش کردم دیدم باذوق داره نگامون میکنه بعد نگامون بهم خورد لبخند زد

شوهرمنم اینجوریه

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
واقعا خواستم نظرتو بدونمپرده کرکره و پرده فتق چه ربطی بهم دارن؟تاپیک آخرملطفا نظرتو بده میخوام بدونم ...

دیگه با شما حرفی ندارم چون میزان منطق و قدرشناسی شما مشخص شد!

فردا توی یک تاپیک دیگه منو میبینی میگی: "گفتی فلان، چرا بهمان؟"

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
دیگه با شما حرفی ندارم چون میزان منطق و قدرشناسی شما مشخص شد!فردا توی یک تاپیک دیگه منو میبینی میگی: ...

وا مگه فحش دادم بهت؟ معلومه شمام اعصاب درستی نداری

عجبببب

هرجور راحتی

خدا نگهدارت

توکل به خدا🌿

یکبار خیلی بد مریض شدم خیلی بد بود

با ماشین بودیم حالم خیلی بد بود یهو .... اوردم واقعا نگرانیو تو چشماش دیدم اینکه حالش خیلی بد بود من مریض بودم منم خجالت میکشیدم چه کاری کردم هی میگفتم معذرت میخوام میگفت قربونت برم دست خودت که نبوده واقعا خیلی حالش بد بود منو مریض دیده بود...

کافیه یه عطسه بکنم انگار ترس تو وجودش مونده دیووونه میشه هی میگع بریم دکتر چیزیت نشه ها...

من فهمیدم هر شرایطی هم داشته باشم چه زیبا یا شلخته یا هرچی کنارش حس بدی ندارم چون اون به من نشون داد تو هر لحظه یا شرایطی باشیم دوسم داره

https://daigo.ir/secret/5451020870  توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷

وا مگه فحش دادم بهت؟ معلومه شمام اعصاب درستی نداریعجببببهرجور راحتیخدا نگهدارت

قضاوت با افراد عاقل که اعصاب دارند!😊...