2777
2789

نوه اش میاد یکسرررره میدوئه خدالعنتشون کنه دیگه اعصابم نمیکشه بارها رفتم با زبون خوش تذکر دادم فقط میکوبم به دیوار یذره ساکت میشه باز شروع میکنع دیگه ۸ ، ۹ سالشه اونقدرا هم کوچیک نیست که نشه تفهیمش کرد

مدیر ساختمونمون هم که از اون بیشعور تر 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه بار بری شکایت کنی قشنگ حالشون جا میاد یا وقتی با زبون خوش حالیشون نمیشه توام اون روتو نشونشون بده ...

پیگیری نمیکنن که 

الان دوستم برای یه موضوع جدی رفته از کسی شکایت کرده ۴ ماه دوندگی کرده آخرشم هیچی

دائم سروصدا دارن؟ اگه گاهی اوقات پیش میاد یکم تحملت ببر بالا

چه فرقی میکنه آزار آزاره دیگه من بگم فقط هفته ای یه بار از صبح تا شب داد بزنم سر یکی چون فقط هفته ای یک باره تحملشو ببره بالا. 

یبار که ساعت ۳ شب میز و نبلهاشوند نیکشیدن اینور اونور شوهرم صدبار از خواب بیدار شد صبحش تصادف کرد از عصبی و بیخواب بودن

امان از همسایه بد وبدتر ازون که مدیر ساختمون هم بیشعور باشه منم این مشکل داشتم خونه رو دادم اجاره ال ...

ماهم مستاجریم 

مدیر ساختمون که یبار میگفت باید ماشین مدل بالا بیارید توی این ساختمون ماشینتون قراضه اس . از اون موقع باهاش حرف نمیزنم

ماهم مستاجریم مدیر ساختمون که یبار میگفت باید ماشین مدل بالا بیارید توی این ساختمون ماشینتون قراضه ا ...

عزیز وقتی مستاجر هستی راحت تر میتونی جابجا بشی

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم