2777
2789
عنوان

کیاشوهر زورگو دارن بیاین حرف بزنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 960 بازدید | 62 پست
ببرش پیش روانشناس من نامزدم رو بردم هرچی گفت درست بود راجبش خداروشکر ازش جدا شدم

پدرندارم ولی باورکن اینم خیلی حساس بددله ازش متنفرم زندگیمون جهنم کرده مشاوربیا نیست خودم تنهابرم تاثیر داره

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من‌گاهی همسرم همینجوره گاهیم خودم.

وهروقت زور بگه اصلااا کوتاه نمیام.تاجایی که مشکلمون با صحبت حل میشه.

بنظرم‌صحبت‌کنید با ملایمت.صحبت کردن واقعا خیلی شرایط و بهتر میکنه.گاهی زن وشوهر یکی شون باید آب روی آتیش باشه.اگه اون بداخلاقی کرد و زور گفت تو بامهربونی کوتاه نیا بهمش بفهمون اونجوری درست نیست.مهربونی باعث میشه اونم‌کوتاه بیاد

من‌گاهی همسرم همینجوره گاهیم خودم.وهروقت زور بگه اصلااا کوتاه نمیام.تاجایی که مشکلمون با صحبت حل میش ...

درواقع من همیشه کوتاه اومدم همیشه حرف میزنیم ولی دوباره هفته بعدهمونه خودش بازبون خودش میگه من لجبازم تلافی میکنم حتی اگر غیرعمد کاری بکنی 

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿

من حدود دوماه هست که پرید نشدم.وواقعا تاثیرش رو روی اعصاب وروانم دیدم.

خیلی پرخاشگر شدم،و واقعا یجاهایی همسرم‌خیلی درکم‌میکنه.گاهیم‌دیگه دلخور میشه‌کل کل میکنیم باهم ولی با صحبت درستش میکنیم.

مخصوصا چون هنوز ازدواج‌نکردیم و همسرم یه شهر دیگه کار میکنه.

من حدود دوماه هست که پرید نشدم.وواقعا تاثیرش رو روی اعصاب وروانم دیدم.خیلی پرخاشگر شدم،و واقعا یجاها ...

طبیعت زندگی مشترکه بحث داره ولی زندگی ما قابل تغییرنیست چون طرف مقابلم منطقی نیست فرداش یادش میره چ قولی داده

بنظر من اگر همسرتون اهل مطالعه و منطق اخلاقی بود خیلی خوب میشد کتاب زنان مریخی و مردان ونوسی رو مطالعه میکرد.

از این‌کلیپای دکترای مشاوره که صحبت میکنن براش بزار.مثلا رو استوریت....که ببینه تلنگری بشه بهش.

یا سعی کن با کناره گیری ازنوعه که ناراحتی وانگار میخای کم‌محلش کنی استفاده کنی شاید دلش به رحم اومد.اما‌اگه دیدی اثر نداره تاکتیکتو عوض کن.

هعی چقدر سخته زندگی‌متاهلی

شوهر من جئون جونگکوک هست😊

پشمک‌پورم🎀نی‌نی‌یار بسههه خسته شدم هر روز تعلیقم😭 ARMY 💜راستی دارم سعی میکنم دختر خوبی باشم دعوا نگیرم حرف زشت و سیاسی نزنم (البته تو سایت) پسسسس ممنون میشم دهن من رو باز نکنی😀چون اگه دهنم باز بشه بسته شدنش سخته و احتمال تعلیق شدن جفتمون امکان داره، اگه. هم دیدی بحث رو کش ندادم یا معذرت خواهی کردم(به ندرت پیش میاد معذرت خواهی کنم😚) بدون یا کاربرمورو علاقم هستی یا حوصلتو ندارم یا نمیخوام تعلیق بشم، از همین الان شروع میکنم دختر خوبی بشم. 25 آذر403 ساعت 11 و 38،این خط _ و اینم *نشون🎈🎈لطفا آقایون(بجز اونایی که دوستامن) تو تاپیکام شرکت نکنن چون اختلاف نظرمون زیاده و من مجبور میشم یسری حرفا بزنم که تعلیق میشم

همدردیم..دقیقا از همین درد دارم رنج میبرم ولی دیگه برام مرده

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه😠😏😠 سایت ارث باباهاتون نیست هرکسی آزاده عقیدشو بیان کنه اگه ریپ کردی گزارش میخوری
بنظر من اگر همسرتون اهل مطالعه و منطق اخلاقی بود خیلی خوب میشد کتاب زنان مریخی و مردان ونوسی رو مطال ...

نیست خودش عقل کل میدونه من یکماه ازخونه بیرون نرفتم خودشم اصلا نگفته بیاببرمت بعدمن چندروزی یکم اروم تربودم نسبت به قبلا شام نهار صحبت های معمولی ب راه بود فقط شوخی دستی اینانداشتم بهش برخورده ک خودتو میگیری غرورداری منو ادم حساب نکردی بهش توضیح دادم ک نزدیک پریودمه حالم گرفتس بروبخون متوجه میشی ک عمدی نیست بین خانوما طبیعیه برداشت گف دارم برات😳

مثلا منم ی رل دارم زورگو میگه عکساتو بفرس نفرستی تنبیه میشی الانم دیه جوابم نمیده چیکارش کنم 😂🤣

دکمشوبزن بابا من همینم ب زوردارم تحمل میکنم کوتاه میام پسرمردم کیه ک زوربگه

الان با شوهرم دعوامونه میخاد پول بده ب داداشش ب من لباس ندارم

بگوبرامن خریدکن مابقی اضاف اومدبده داداشت من ک حرفی ندارم

نیست خودش عقل کل میدونه من یکماه ازخونه بیرون نرفتم خودشم اصلا نگفته بیاببرمت بعدمن چندروزی یکم اروم ...

شایدم همسرت محبتی هست و دلش توجه‌میخواد.

بهش‌محبت‌کن شاید احساس بی محبتی‌کرده.