2777
2789
عنوان

کیاشوهر زورگو دارن بیاین حرف بزنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 957 بازدید | 62 پست
دفیقا همینطوره فک میکنه قدیمه من مااااا باید همه باهم بریم یه جایی

چشمات خوب بازکن برای ازدواج حداقل

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شوهر منم فکر می‌کنه نظر خودش درسته منم فهمیدم دیگه چجوری رفتار کنم ،  خیلی وقتم هست بیرون نرفتم باهاش 

مثلا تو عید می‌گفت چرابدون من خونه فلان فامیل رفتی درحالی که پرسیدم میای یا نه گفت نمیاد و من رفتم بعد دعوا و داد که چرا رفتی منم کوتاه نیومدم گفتم خوب کردم. 

شوهرمنم یه زورگوی احمقه هیچ حرف گوش نمیده همش گندمیزنه

انقد لجبازه ک نگو خودش امروز بازبون خودش گفت چون سریع جواب ندادی خواستی فکر کنی منم بیرون کنسل کردم تلافی بشه😮

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿

اسمشو نداریم زورگو

ببین مرده غرور داره.دوست داره حرفش بی اهمیت تلقی نشه.دوس داره رئیس خونه باشه.خب چه اشکالی داره....چی میشه یه مدت به حرفش گوش بدیم.چشم بگیم و بزاریم اون رئیس خونه باشه.....بخدا قسم چند ماه بعد همه چی عوض میشه.مرد حتی بدون اجازه زنش آب هم نمیخوره.امتحان کردم که میگم

گاهی زور میگه گاهی مث موش میشه

دقیقا خوب ک اعصابم بهم ریخت بیرون کنسل کرد 

بعداومدپیشم گفت من همینم دیگ دست خودم نیست 

منم گفتم ولی من یادم نمیره جایگاهتو تودلم ازدست میدی ب دلم ک نمیتونی زوربگی

چشمات خوب بازکن برای ازدواج حداقل

تاپیکامو بخونی میبینی ک ضربه اشو زده بهم به زور با یکی نامزدم کرد اخرشم خودش گفن بهم بزن😑😑😑زجر روحی و روانسشو من کشیدم 

اون نامزدممم عین بابام بود پارانویید بد بین و زورگو و دوست داره حاکم باشه

سکوت گریه یکم ناراحت میشم دلی هیچ تاثیری برای کسی ک پارانوییده نداره مریضههههه

یکم بیشترمیگی ازاخلاقش اگراذییت نمیشی اخه حس میکنم شوهرم مشکل جدی ترداره رونمیکنه

منم باید هرچی میگه قبول کنم یا اولش با احترام باید قبول کنی اگه قبول نکنی هم بهت اهمیت نمیده و کارشو ...

دقیقا یاچیزی ک میخوادباید بشه یا یکاری میکنه پشیمون بشی گاهی وقتا بردتم بیرون ولی الکی بحث درست کرده بعدم میگه ازاولشم راضی نبودم خب مردک مریض ازاولش نمیاوردی

اسمشو نداریم زورگوببین مرده غرور داره.دوست داره حرفش بی اهمیت تلقی نشه.دوس داره رئیس خونه باشه.خب چه ...

داریم عزیزم ان شاالله ک هیچوقت برخوردنداشته باشی من تازه عروس نیستم ک قلقش دستم نباشه هرراهی رفتم ولی اون اینطوریه یابازبون خوش به خواسته هاش باید عمل کنم یامخالفت کنم انقد لجبازی میکنه تلافی میکنه تا انجام بدم