2777
2789

از شکم به پایین سرده

هیج دارویی نمیخوره نه گیاهی نه شربت اینا هیچی نمیخوره

فقط آب میخوره

دو سالشه هر ۴ ساعت شیاف استامینوفن ۱۲۵ میزارم

پاشویه و دستمال نم دارم قبول نمیکنه

چیکار کنم براش خیلی نگرانم

اللهم عجل لولیک الفرج

ببر سرم بزن

🔴آقایون به من درخواست ندن،ریپلای نکنن و تو تاپیکام نیان🔴 🇪🇭ای کاش میتوانستم کودکان را در قلبم پنهان کنم تا زمانی که جنگ ها تمام شود😓کاربری چهارم من 😶 با شماره مادرشوهرم اومدم اینبار💔خطر شناسایی توسط خواهرشوهر😂تگم کن😐تگم نکردی از ما نیستی😂تو تاپیکای عکس و جنجالی و دعوا😁مرسی میشم🥲🫂❌️از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)////                چگونه ممکن است پس از ابلیس، فرد دیگرى همان اشتباه را تکرار کند و سالم بماند نه، هرگز خداوند هیچ گاه انسانى را براى عملى وارد بهشت نمى‏ کند که براى همان عمل فرشته‏ اى را محروم سازد. فرمان خدا در آسمان و زمین یکسان است ، و بین خدا و خلق، دوستى خاصّى وجود ندارد که به خاطر آن، حرامى را که بر جهانیان ابلاغ فرموده حلال بدارد.نهج البلاغه خطبه۱۹۲

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مگه بچه دو ساله رو سرم میزنن؟

بله چرا نمیزنن😑

🔴آقایون به من درخواست ندن،ریپلای نکنن و تو تاپیکام نیان🔴 🇪🇭ای کاش میتوانستم کودکان را در قلبم پنهان کنم تا زمانی که جنگ ها تمام شود😓کاربری چهارم من 😶 با شماره مادرشوهرم اومدم اینبار💔خطر شناسایی توسط خواهرشوهر😂تگم کن😐تگم نکردی از ما نیستی😂تو تاپیکای عکس و جنجالی و دعوا😁مرسی میشم🥲🫂❌️از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)////                چگونه ممکن است پس از ابلیس، فرد دیگرى همان اشتباه را تکرار کند و سالم بماند نه، هرگز خداوند هیچ گاه انسانى را براى عملى وارد بهشت نمى‏ کند که براى همان عمل فرشته‏ اى را محروم سازد. فرمان خدا در آسمان و زمین یکسان است ، و بین خدا و خلق، دوستى خاصّى وجود ندارد که به خاطر آن، حرامى را که بر جهانیان ابلاغ فرموده حلال بدارد.نهج البلاغه خطبه۱۹۲

عزیزم بچه ات‌ مزاجش صفراست ،صفرا مثل هوای داغ می مونه ،میره بالا ،فقط سر رو داغ می کنه ،بهش میگن تب صفراوی ،نیاز به صفرا بر داره .ترنجبین یه قاشق چایی خوری با آب قاطی کن بهش بده .سرش دستمال نم دار بزار حتما و عوض کن

شربتسوپسیب رنده شده با عسل و گلابدمنوش نعنادمنوش بنفشهشربت عسلهمه رو امتحان کردم اصلا لب نمیزنه

پیتزا بده ماکارونی بده چیزی که دوست داره بده

مگه قراره چقد بخورع؟ فقط یه کم غذا بره تو معدش بتونی اگر تب پایین نیومد بروفن بدی... بلدی که؟ نصف وزن به سیسی

مگه بچه دو ساله رو سرم میزنن؟

بهتره ببری سرم بزنه نهایت میخواد یه ربع گریه کنه که نمیکنه با گوشی یا اسباب بازی سرش رو گرم کن بعد واقعا سرپا میشه دختر منم به خیلی داروها حساس هست از همون یک سالگی میبرم سرم میزنه تا صبح حالش بهتر میشه 

زنگ بزن ۱۱۵ راهنمایی بگیر شماره پزشک اورژانس میدن یا وصلت میکنن پزشک

اگه بروفن داری یکی در میون هر ۴ ساعت بروفن و استا بده

بروفن با شکم پر و در صورت نداشتن دلدرد استفراغ و تهوع ۳.۵ سی سی بده 

تب سنج نداری؟ با استامینوفن چنده تبش؟ اگه بالای ۳۸.۵ هست بروفن بده ببرش بیمارستان 

مایعات زیاد بده و پاشویه کن آب و سرکه سیب با آب ولرم که حس سرما نکنی

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم