2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین اینجا

| مشاهده متن کامل بحث + 11447 بازدید | 388 پست

بچه ها مادرشوهرم زنگ زد جواب ندادم، باز پدرشوهرم زنگ زد، حرف زدیم گفت برگرد سر خونه زندگیت، بشینین سر فرصت اگر خواستین خونه بگیرین ماهم دیگه نمیایم اونجا مثلا دو هفته دیگه کنگره‌ست میخوام بیایم تهران هتل گرفتیم. گفتم خونه شماست خونه شوهرم که نیست شما گرفتین براش. گفت خونه شوهرت نیست خونه خودته و تو هرچی بگی همونه. برو بشین تو خونه‌ت

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بچه ها مادرشوهرم زنگ زد جواب ندادم، باز پدرشوهرم زنگ زد، حرف زدیم گفت برگرد سر خونه زندگیت، بشینین س ...

چه پدرشوهر فهیمی. خوش خبری باشیی 

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

بچه ها مادرشوهرم زنگ زد جواب ندادم، باز پدرشوهرم زنگ زد، حرف زدیم گفت برگرد سر خونه زندگیت، بشینین س ...

باید حالا ک حرفش شده بود میگفتی بهم بی احترامی کردن تو اون خونه  احترامم و نگه نداشتن

ولی بازم اگر میخواین بفروشین یه جای دیگه خونه بگیرین. مثلا فلانی داره خونه‌ش رو میفروشه میخواین برنی نگاهش کنید و از این مدل حرفها بعد گفتم خاله حرفهای بدی بهم زده که اصلا نمیتونم جلو شما بگم و یکمم گریه کردم گفت فلانی کلا زبونش تلخه تو تو این خونواده نبودی با مادرشم همین بوده با دخترشم تلخه و به دل نگیری و من از طرف اون ازت عذرخواهی میکنم. گفتم مادرشوهرمم سکوت کرده گفت اونم اعصابش خورده چرا جلو خواهرش واینستاده ابروی تو ابروی پسرمونه احترام تو احترام پسرمونه و از این جور حرفها

اما خداخیر بده این شادوماد برداشته گفته لابد که خانمم دوست نداره شما بیاین. در صورتیکه که چرا اگر از رو آداب بیاین دو روز قبل اطلاع بدن هر سه ماه بیان میخوای که بیان استه بیان و استه برن .

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

ولی بازم اگر میخواین بفروشین یه جای دیگه خونه بگیرین. مثلا فلانی داره خونه‌ش رو میفروشه میخواین برنی ...

آخیی خوب کردی بالاخره به پدرشون که آروم و محترم و بی طرفه گفتی دلت سبک شد. دیگه ان شاالله با دسته گل اومد با حفظ شرایطی که بچه ها گفتن برو 

ولی بازم اگر میخواین بفروشین یه جای دیگه خونه بگیرین. مثلا فلانی داره خونه‌ش رو میفروشه میخواین برنی ...

عزیز دلم میدونم دلت خیلی شکست از حرفاشون.

خدارو شکر که متوجه اشتباهشون شدن 

دقیقا من این چند روز به این موضوع فکر میکردم احترام. به شما در واقع احترام به پسرشون هست و انشالله شما در اینده مادر نوه شون هستید.

پدر شوهرتون حتما خودش کاملا مطلع هستن از فتنه انگیزی خواهر خانمشون فقط نخواستن ایشون رو بیشتر تخریب کنن.

عزیزم معمولا پدر شوهرها خیلی عروس دوستن.

عزیز دلم میدونم دلت خیلی شکست از حرفاشون.خدارو شکر که متوجه اشتباهشون شدن دقیقا من این چند روز به ای ...

ارع

اها گفت چون شوهرت این مدت خیلی حالش بد بوده مادرشوهرمم تحت فشار بوده و نتونسته منطقی رفتار کنه