2777
2789
عنوان

نی نی یار عزیز

85 بازدید | 11 پست

سلام و خسته نباشید نی نی یار دوستم میگه بی دلیل تعلیق مشکی شدم از سره شب ناراحته از تلگرام گفت بهتون بگم دلیلش چیه میگه نه حرف جنسی زدم نه سیاسی نه قومیتی تاپیگم نزده حتی میگه حداقل اخطار زرد بهم بدین کار بریشو خیلی دوست داره نا مردیه تعلیق مشکی کردید 

سلام

niniyar_2🔹️niniyar_3 🔹️ niniyar_5 ⬅️ حذف عکس و تعلیق

niniyar_1                     ⬅️ پاک کردن تاپیک

niniyar_5 و niniyar_3 ⬅️  درست کردن تگ و تائید پروفایل

🌈🌈🌈 ساعت کاری نی نی یارها 🌈🌈🌈
🌺 niniyar_3:
شنبه تا چهارشنبه اگر تعطیل نباشه ⬅️ از صبح تا ۵ بعدازظهر

🌹 niniyar_5:
روزهای عادی ⬅️ از ساعت ۵ بعدازظهر تا ۱۱ شب
روزهای تعطیل و پنج شنبه ها و جمعه ها ⬅️ از صبح تا ۱۱ شب

🌸 niniyar_2:
هر شب ⬅️ ساعت ۱۱ شب به بعد

🏵 niniyar_1:🏵
شنبه و دوشنبه و چهارشنبه
(فقط ۳ روز در هفته) به غیر از ایام تعطیل
⬅️ ساعت
 ۱۰:۳۰ تا ۱۲
و
۱۴ تا ۱۵

🟥🟥🟥 niniyar_1 با تگ شدن جایی نمی آیند.
 فقط باید توی خصوصی لینک تاپیکتون رو براشون بگذارین.

🟦🟦🟦 بدون درخواست دوستی می تونین پیام بفرستین.

💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@niniyar_5    

سلام

استارتر از دوستشون گفتن.

میگن که نمی دونستن. 

🟠 هم اسم کاربری شون خاصه.

🟡 هم تاریخ عضویتشون ۳/۳/۳

✅️ امکانش هست تخفیف بهشون بدین. از تعلیق مشکی بکنین تعلیق قرمز. مثلا ۳۰ روزه یا ۶۰ روزه

چیپس_نمکی_هسدم

ممنون

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

@niniyar_5 سلاماستارتر از دوستشون گفتن.میگن که نمی دونستن. 🟠 هم اسم کاربری شون خاصه.🟡 هم تاریخ عض ...

سلام امکانش نیست 

با گزارش تاپیکها رو میترکونن و همش تو دست و پای من هستن دیروز مدام تاپیکها گزارش میخورد من میرفتم چک میکردم میدیدم مشکلی نداره باز چند دقیقه دیگه تو صفحه گزارشها اون تاپیک میامد بالا با گزارش جدید باز میرفتم چک میکردم خیلی وقتها عنوان یادم نمیمونه هر تاپیک گزارش میخوره من میرم 5 صفحه رو چک میکنم می بینم مشکل نداره بعد حالا وقتم اینجا گذاشتم برمیگردم می بینم تاپیک جنسی زشت با گزارش حذف شده من وقتی داشتم اون تاپیکها رو چک میکردم

تازه رفتن واسه خودشون گروه ساختن لینک تاپیکها رو میذارن میترکونن یعنی چی ؟ نی نی یار 1 امکان نداره تاپیک رو سر ساعت بدین و موضوع هم خانوادگی باشه حذف نکنن 

الان همه میدونن هم گزارش زدن الکی ممنوعه هم درخواست گزارش ممنوعه هم گروه زدن و عضوگیری 

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  
سلام امکانش نیست با گزارش تاپیکها رو میترکونن و همش تو دست و پای من هستن دیروز مدام تاپیکها گزارش می ...

ممنون

آره دیروز ۳ تا تاپیک ازشون دیدم.

🟠 اما این کار داره کم کم باب میشه. 

یادم نیست کی بود  چند روز روز پبش داشت تعریف می کرد گروه داریم برای حذف تاپیک هامون.

🟢 ای کاش حذف تاپیک مثل قبل بود. آن زمان تند تند تاپیک ها رو می خوندم. جالب ترین تاپیک ها تاپیک های حذف تاپیک بودن.

حذف تاپیک قدیم خیلی خوب بود. مثلا کاربران می تونستن عملکرد نی نی یار رو ببینن.

ممنونآره دیروز ۳ تا تاپیک ازشون دیدم.🟠 اما این کار داره کم کم باب میشه. یادم نیست کی بود چند روز ر ...

هر کس رو دیدین حتما بگین هر چند من خودم تاپیک گزارش میخوره از این به بعد ببینم مورد نداشته گزارش زدن لغوشون میکنم و لغو مشکی هم میکنم تا دیگه با گزارش حذف نکنن خب گناه من چیه من بارها گفتم موافقم حذف تاپیک دست خودتون باشه ولی با گزارش باعث میشین کار من ده برابر بشه و همینطور امنیت سایت بیاد پایین بارها رفتم تاپیکی که گزارش خورده چک کنم برگشتم دیدم مزاحم تو سایت چقدر تاپیک زده

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  
@niniyar_5 کجایید؟

سلام اگر شما هم به بچه های گروه دسترسی دارین بهشون بگین تاپیک بی مورد گزارش بخوره لغو میشن و لغو مشکی هم میشن بعدا ناراحت نشین شاید سه بار تاپیک حذف کنین ببینین هیچی نشد ولی یهو می بینین لغو مشکی میشین و من به همتون گفتم حتما به ایشون بگین

هر کس رو دیدین حتما بگین هر چند من خودم تاپیک گزارش میخوره از این به بعد ببینم مورد نداشته گزارش زدن ...

................................................................................................................................................................

سلام

niniyar_3 چند وقت پیش بهم گفتن به کسی تذکر ندم و...

هر کس رو دیدین حتما بگین هر چند من خودم تاپیک گزارش میخوره از این به بعد ببینم مورد نداشته گزارش زدن ...

سلام مجدد خیر من تو گروهشون نیستم و اصلا خبر ندارم چرا تعلیقش کردید دوستم ناگهاني توضیح داد و گفت من بهتون بگم از تعلیقی درش بیارید کاربریشو دوست داره دیگه تکرار نمیکنه حداقل‌ زرد بهش بدید این بار و گذشت کنید باور کنید ما آدما ده تا سیمکارت نداریم خیلی ها محض درد و دل اینجا عضو میشن ایشونم همون یه کاربری و داره❤

.................................................................................................... ...

به کسی تذکر ندین گزارش بزنین پست و تاپیک رو