2777
2789
عنوان

چرا سیصد چهارصد سال پیش هنرشون بیشتر بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 22 پست
واااای آره منم خیلی دوست داشتم توی ی دوره ای بودم ک ن گوشی بود ن لپ تاپ اصلا هیچی ب هیچی.. باز ما هی ...

اره والا .من بچگیام میرفتم روستای داییم یعنی هیچ تکنولوژی نبود هیچ امکاناتی حتی برق اما ادما اکثر تا نزدیکای ۱۰۰عمر داشتن ارامش به جا .سر شب میخوابیدن صبح زود پا میشدن .پیر زن از کوه میرفت بالا.الان چی اعصابا ضعیف همه حساس  کلی مریضی عجیب غریب

اره والا .من بچگیام میرفتم روستای داییم یعنی هیچ تکنولوژی نبود هیچ امکاناتی حتی برق اما ادما اکثر تا ...

وآقای خیلی خوب گفتی عزیزم

من اصلا یکی از برنامه های آیندم اینه ک ی مدت توی گوشیم همچی رو حذف کنم و فقط ازش ب عنوان دوربین و زنگ استفاده کنم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شکوفایی ما صفویه بود خب

فقط 28 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

هر چی به جلو میایم از شمار نخبگان و ادیبان و شعرا و ریاضیدانان و فیسلوفان و........ کم میشه 

لایک ممنوع❤️🩷🧡💛💚💙🩵💜🤎🖤🩶🤍 فقط به نظرات محترمانه، پاسخ داده میشود😊😊                                               

خب چرا مثلا ی چراغی بود چند صد سال خاموش نشده بود یادم نیست کجا بود

در مورد لامپ من یه مستندی دیدم که می‌گفت لامپهایی که اون اوایل تولید کردن دوامشون خیلی زیاد بود. بعد خوشون اومدن یه تغییراتی دادن که عمر لامپها کم بشه که بتونن مدام تولیداتشونو بفروشن

اینجا رو نبین... معماری ژاپن پیشرفتایی کرده که حتی باورش برای آدم مشکله. مثلا یه ساختمون صد طبقه، به حدی سبکه که حتی با یه کامیون قابل حمله اما ضد سیل و زلزله و... هم هست و از جاش تکون نمیخوره. تالارهای بزرگ بدون ستون. وسایل شهربازی که تا ابرا میرن، جاده های طولانی زیر اقیانوس و...

و این رو هم در نظر بگیرید که چه گذشته و چه الان عامه مردم یعنی 99/99 درصد همین ماهاییم که هنر خاصیم نداریم از هر یک میلیون نفر یه هنرمند نابغه درمیاد که متاسفانه تو ایران...

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
خب قبلا نویسنده های زیادی بودن چرا چیزی در این مورد ننوشتن

خیلی کتابا رو هم تو جنگ ها سوختن 

با دلارهای آمریکایی پاکستان افغانستان رو میزنه اوکراین روسیه رو میزنه عربستان سعودی یمن رو میزنه ؛ هر حکومتی که سرسپردهٔ آمریکا ابرقدرت و رئیس جهان نباشه یا مثل گزینه های بالا یکی از همسایه ها انتخاب میشه و با طرح و نقشه های آمریکایی اونقدر اون رو تحریک میکنند تا با حکومت مورد نظر وارد جنگ بشه (اتفاقی که درمورد چین و تایوان یا کرهٔ شمالی و کرهٔ جنوبی داره میفته چون آمریکا به این نتیجه رسیده که جنگ مستقیم براش هزینه داره از طریق یه کشور دیگه وارد میشه که اسم خودش لکه دار نشه چهرهٔ واقعی آمریکا رو الان فقط توی فلسطین میشه دید داره میگه قدرت من رو ببینید این وضع غزه میتونه برای شما هم اتفاق بیفته) و اگه این گزینه جواب نداد توطئه و فتنه های آمریکایی انجام میشه مثلا خرابکاری در تاسیسات اون کشور برای بالا بردن سطح نارضایتی مردم از حکومت و همچنین تحریم که باعث فلج کردن اقتصاد و گرونی و تورم میشه میتونه مردم رو به خیابون بکشه سپس جنگ داخلی و بعد .... مردم زنده به گور با دست بسته ، همدرد با شهدای غواص ایران ، فلسطین / آب نیست و می زنندت عمد در صف نان ، تحریم واژه آشناییست برایمان ، فلسطین / مشتی عیاش و کلاش و بی حمیت ، ریخته اند در سرزمین پیامبران ، فلسطین / این مردم بی گناه اسرائیل هم ، بود سه دروغ پشت سر همشان ، فلسطین / گرفته عکس با لباس زیر زنان ، اگر این اخلاق است تروریستی بمان ، فلسطین ✌🏻🇵🇸 emtehanejabr.blogfa.com