ما بدبخت بیچاره نیستیم نگاه به ظاهر غذا نکنین فریزر یخچال پر از مواد غذایی هست بعد منی که از صب الی اطللوع تر بوق سگ سرکارم باید با همچین غذایی روبرو شک این انصافا آخه الان عکسشو میزارم
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و.... شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه. ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔
مامانا وظیفه ندارن برا ما غذا بپزن همین که میپزن هم لطفشونه واقعا آشپزی خیلی سخته من برای یه زرشک پل ...
نمیدونم چرا فهمیدن این موضع سخته مامان من غذاشو درست میکنخ فک کن من فردا بیفتم بمیرم بازم از پس فرداش غذا درست میکنه چون مادرای دنیا غذا درست می کنن من بچه بیارم براش غذا درست میکنم حیوانات هم برای بچه شون غذا میبرن حرف من یه چیز دیگس میگم حداقل یکم سلیقه یکم ادویه یکم طعم چی بگم آخه ٩٠ درصد نفهمیدن
استارتر اومدم یه چیز بگم و برم ازم دلگیر نشو قصد نصیحت ندارم .اما قدر همین غذا رو خیلی بدون .مادر عزیزترین موجود تو دنیاست.و منی که ۱۲ساله ارزو میکنم یه روز مادرم برگرده بگه بیا برات غذا پختم.💔