2777
2789
عنوان

برادرم یه دختری پیدا کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 18672 بازدید | 207 پست
خب ،یک دیپلمه تا نره دانشگاه نمیدونه اجتماع چیه بالغ نمیشه

عجب ...هر کس دانشگاه رفته بالغه ؟ 

نمیدونم خب نطرها متفاوت هست 

ولی چیزی ک من میبینم این خانم بیشتر دوست دارن برادرشون کنار خودشون باشن و ازشون دور نباشن چون دو تا فرزند بیشتر نیستن و ....

امیدوارم هر چیزی که به صلاحشون هست براشون پیش بیاد 

خدانگهدار 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم نمیشه بگی اون دختر شرایط خاصی ایجاد کرده برادر استارتر هم یه طرف قضیه هست دیگه یه دختر و پسر ب ...

بله بردار ایشون ی طرف قضیه هست و ظاهرا کسی ک خرج میکنه و خانواده ای که نگرانه خانواده استارتر هستن

وگرنه میبینید ک قبل از خواستگاری اون خانواده همه چیزو تموم شده میبینن

منم نمیگم تا همیشه ب اسمش باشه

گفتم اول ک خریدن ب اسم مادرشون باشه بعد انتقال سند بدن

یا حداقل صلح عمری کنن ک ب ی شناختی از طرف برسن

عجب ...هر کس دانشگاه رفته بالغه ؟ نمیدونم خب نطرها متفاوت هست ولی چیزی ک من میبینم این خانم بیشتر دو ...

امیدارم ک خدا جوابتو بده بابت قضاوتت.فک کنم عقلم نداری این همه تایپ کردم .

لطفا لایک نکنید .سپاس
ماهم بهش گفتیم .همسایه خودمون همین کارو کرد دختره طلاهای عقد و برد با کلی مهریه .

آره تیغ زدن هست خیلیا فقط میخوان تیغ بزنن ولی باید تو انتخاب دقت کرد اینکه اون کاربر گفت طلا و مهریه و هیچی به عروس داده نشه بی منطقی هم گذرونده واقعا مسخرست 

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

دوستان مشکل اینه شماها فک میکنین همیشه خانواده پسر آتیش بیارن و خانواده دختر مظلوم عالم واقعا منطقی ...

استارتر 

من و همسرم وقتی باهم آشنا شدیم و دوست شدیم هیچ چیزمون بهم نمیخورد . من از خانواده ی کاملا آزاد و بدون اعتقادات مذهبی ، همسرم از خانواده ی سنتی و مذهبی . به قدری متفاوت بودیم که مشاور ازدواج گفت موندم چطور ۵ سال با همید و اصلا ازدواج نکنید که مشکل به وجود میاد 

خانواده ی منم مخالف بودن . اما به قول شما ما هم خودسر بودیم و به همه گفتیم انتخاب خودمونه و کسی حق دخالت نداره 

از خواستگاری بگیر تا الان نذاشتیم هیچکس حتی نظر بده تو زندگیمون چه برسه دخالت کنه . قهر و دعوا و جنگ و آشتی و صلح هم تا دلت بخواد داشتیم 

تا امروز به این ثبات و آرامش رسیدیم 

شما اگر خوشبختی برادرت رو میخوای بهش بگو خوب و بد پای خودت . بدبخت شدی خوشبخت شدی خودت میدونی . ما فقط دعای خوشبختی و عاقبت بخیری برات داریم 

اما اگر مشکل چیز دیگه اس بهتره خودتون رو با شرایط جدید تطبیق بدین . چون بالاخره خودت و برادرت ازدواج میکنید و خواهی نخواهی پدر و مادرت باید خودشون از پس کاراشون بربیان

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

آره تیغ زدن هست خیلیا فقط میخوان تیغ بزنن ولی باید تو انتخاب دقت کرد اینکه اون کاربر گفت طلا و مهریه ...

من نگرانم این باید با دوتا بچه بزاره بره .اصلا فکر طلا دیگه از یادم رفته .وگرنه چرا باید ی خانواده انقد راضی باشن بابا ینی نباید بیان تحقیقی چیزی از ما .حالا من مجردم دارت تهمت میزنن ب خاطر خودته .واقعا متاسفم ب من چی میرسه این وسط

لطفا لایک نکنید .سپاس
استارتر من و همسرم وقتی باهم آشنا شدیم و دوست شدیم هیچ چیزمون بهم نمیخورد . من از خانواده ی کاملا آز ...

منم میخام همین‌رو آخرش بهش بگم چون قطعا حوصله بدبختی رو ندارم .باید عواقب کارش رو خودش قبول کنه در آخر 

لطفا لایک نکنید .سپاس
منم هزاران مورد دیدم ک طرف تا ب مال و منالی رسیده زنش مهریه رو گذاشته اجرا از چنگش در اوردهاستارتر گ ...

عزیزم من وکیلم 

صلح عمرا یک چهارم مالیات ‌کل معامله رو داره . مادرشون پرداخت میکنه دیگه ایشالا ؟

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

عزیزم من وکیلم صلح عمرا یک چهارم مالیات ‌کل معامله رو داره . مادرشون پرداخت میکنه دیگه ایشالا ؟

دوست ندارم ب ابن مسائل فکر کنم انشالله مادرم همیشه سایه ش بالای سرمون باشه 

ممنونم از همه دوستانی ک مشاوره دارن .خدا خیرتون بده .براتون دعا میکنم .شما هم دعا کنید برام اگه قابل بودم 💚

لطفا لایک نکنید .سپاس
والا منم این یعنی رسما من به تو اعتماد ندارم دیگه مگه غیر از اینه؟؟؟

تو زندگی ما چنین حرفی قفله 🤐🤐🤐