2777
2789

والا حق خودمونه  ن خواهر شوهری ک شوهرشم پولداره

الهی از بچش دربیاد اون۳۰۰تمن یارانه ما

کسی فاز نگیره بگه بچه نفرین نکن چون حقشه انقد براش این۳۰۰ارزش داره ک ده بار بهش گفتم لطف کتید یارانه مونو بزنید حسابمون  و همش ج ن ده خانم شر کرده و با شوهرم دعوام انداخته

الکی بادگرفته بگه چشم مادرم دنبالشه!!! چشم مامانش دنبال یارانه پسرشه که داماذش خرجش کنه😂😂😂

شوهرمم از اونجایی ک همش عشق داره خودشو گنده و  و دست دلباز  جلوه بده صد بارگفتم گفته نه بیخیاا اون۳۰۰تومن شو

خلاصه تموم مدارک رو فردا میخلم ببرم و جداکنم یارانمونو

شما وقتی جدا کردیت پیام رفت واسه سرپرست قبلی؟؟؟ میخام. بدونم فردا متوجه میشن یا ایشلا سر ماه سوپرایز میشن😶اگ بخاد عفریطه خانم باعث دعوا بین من و شوهرم بشه اینبار دیگ اول اخرشو فحش میدم لایق احترام نیستن

البته خداروشکر قهریم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شاید شوهرت پنهونی پول ازشون قرض کرده، و اینو به جاش میده بهشون

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.

میخوام درسته نه میخام 

بدون تعلل برو جدا کن وقتی مال خودته

اگه اونقد بدبختی که از گرفتن غلط املایی  ناراحت میشی بهت میگم اینقد ناراحت شو تا بترکی احمق، اونقد که مغز فاسدت پخش شه وسط سایت 🦍 نگارش فارسی توسط کاربرای دنیای مجازی در حال متلاشی شدنه  نجات هرکلمه مثل نجات یه انسانه افراد اگاه اگه اقدامی نکنید فرهنگ این کشور فاسد میشه..... 

ازبچش دربیادیعنی چی؟

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

😑فک کنم برا اولین بار نینی سایتی ها حقو بدن ب خانواده شوهر با این الفاظی ک ب کار بردی

خوشبحال اونا ک تو‌باهاشون قهری

💍تـنـهّا بـبـعـــــــ🐏ـــی در عـلـفـزار قلـبــمـــــ❤ــی علی جــانم💍