2777
2789

تو بانک میگفت یه ۳ .۴ سالی صبر کن درس پسرم تموم بشه 

برام دعاکنید بعشقمبرسم😂 امضام مال خیلی وقت پیشه /بیایید بجای دعا برای رسیدن ب فردی ک نمیدونم آینده باهاش چجوربه دعاکنیم زودتر بره  azقلبمون بیرون/

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منی که تاحالا خواستگار نداشتم

اگه میخوای سوره احزاب میگند خوبه

برام دعاکنید بعشقمبرسم😂 امضام مال خیلی وقت پیشه /بیایید بجای دعا برای رسیدن ب فردی ک نمیدونم آینده باهاش چجوربه دعاکنیم زودتر بره  azقلبمون بیرون/

یکی بیاد خواستگاریم بیام تعریف کنم

اگه میخوای سوره احزاب میگند خوبه

من خودم یبار تو باشگاه به خانمی هی نگام میکرد چند جلسه

بعد به مامانم گفته بود دخترتون قصد ازدواج نداره و از شرایط پسرش گفته بود

ما ام گفتیم نه فعلا داره درس میخونه و سختشه

اونا ام دیگه نیومدن😂بابا یکم اصرار کنید

من هفته ای حداقل یکی دارم از کدوم بگم ؟

تو دانشگاه با خواهرم رفته بودم خواستگار....

بازار

مشهد 

مجلسات 

مجلس ختم پدربزرگم 

عروسی 

آشنا 

و....

کلا هفته ای من یکی دارم

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋

جالب ترینش تو مراسم عموم بود درحالی که من از گریه خودمو کشته بودم دوبار زیر سرم رفتم اوضاعم افتضاح بود یکی از فامیلای زن عموم ازم خواستگاری کرد البته به مامانم گفت بعد که فهمیدم خیلی عصبی شدم😂

من یک مهاجرم از رویایی به رویای دیگر.✨🌿🫀

هیچی یسال معلمم بود بعد یسال و خورده ایی یدفعه پیام داد میتونی یه عمر منو تحمل کنی؟ 

برگام ریخت😂

بعدم شماره مامانمو خاست 

بعدم دیگ اومدن و اینا الان تقریبا یه ماهه باهمیم پونزدهم عقدمونه🥲🦋

دانشجو مُعلم👩🏻‍🏫♥ که به غیر از تو نباشد دل من جای کسی 💍مشاور"شنوای حرفاتون(: "           اگه امضامو دیدید برام دعا کنید ینفر در حقم بدی کرده تاوانشو پس بده ازتون ممنونم🥲🫂