2777
2789

خواهرم جداشده ۲۵سالشه 

تحصیلکرده هم هست و واقعا زیباست بدون عمل عین فرشته♥️

شوهرش معتاد بود برای همین بچه نیاورد و جداشد 

چندماهه با یه آقاپسر آشناشدن مجازی و فعلا هم همو ملاقات نکردن از قضا این آقا فامیل دور هم هست 

پسره خودش اومده دایرکت خواهرم و باهم اوکی شدن کاملا اتفاقی و بدون هیچ شناختی

حالا پسره یکم تندخو و زودرنجه و هی قهر میکنه

اوضاع مالیشم کاملا معمولی و سطح متوسط رو ب پایین 

تحصیلاتشم دیپمله و شغلش آزاد و املاکیه

خواهرم میگه همش بهم میگه وقتی باهم توی رابطه هستیم باید همه جوره باهم باشیم عاطفی و جنسی نداره چون ما فقط همو داریم و منم نیاز دارم و باید باهام رابطه داشته باشی 

خواهرمم قبول نکرده و بارها باهم کات شدن و باز برگشتن

الان سوالم اینه ک آیا راست میگن ک همه آقایون وقتی اینو میگن فقط بفکر استفاده از اون دختر هستن؟؟؟

و هیچ تصمیم جدی باهاش ندارن؟؟؟

لطفا کمک کنید خیلی سردرگمه♥️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پس چی فک میکنی هدفش چیه؟ فک کرده ناصرالدین شاهه مرتیکه چلغوز

بندازید این دندون پوسیده رو دور، از این آدم تکیه در نمیاد

تا الانم اگه موس موس کرده بخاطر اسن بوده که به هدفش برشه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

به خواهرتون بگید این آقا بدردش نمیخوره و بدتر از شوهرسابقش هستش 

شاید به نظر برسه پادشاه،پادشاهی کند ،اما دراصل این ملکه است که هیئت مدیره رو اداره میکنه 😎          من میتوانم غرش سکوت یک زن را بشنوم (توماس سانکارا )      فمینسم مربوط به قوی تر کردن زنان نمیباشد زنان از قبل قدرتمند بوده اند این درباره تغییر برداشت جهانی درباره قدرت میباشد

رابطه جنسی به هیچ عنوان نامحرم نشدن نباید داشته باشن ازکجامعلوم پسره فردا ازخواهرت سواستفاده کنه بعد الفرار به خواهرت بگو به پسره بگه اگه واسه ازدواج می خواهی اشنابشی اشکال نداره ولی رابطه جنسی به هیچ عنوان 

لطفا برای حاجت رواییم صلوات بفرستید ممنونم 😊
مردی که دوستت داشته باشه به نظر و عقیدت احترام میزاره ایشون فقط دنبال سو استفادن.

دقیقا

یکسره میگه قهررره 

خواهرم بهش گفته دخترارو آنفالو کن اونم کرده 

و وقتی بحثشون میشه زود میره فالوو میکنه بازم

جدی چیه . این دیوث نکرده حتی تو لفافه بگه که یه وقت خواهرت ناراحت نشه . بگو مگه من مسئول رفع نیاز جن ...

اره پیاماشو بهم نشون داد دق کردم

گفته بود افسار این رابطه رو بده بمن

باورکن تحمل شوهر معتاد راحت‌تر از شوهر هول وسواستفاده گر

کاملا هدفش مشخصه، حتی اگه یک درصد به ازدواج  برسه که نمیرسه، تهش بدتر از همسر اولش میشه 

از این مرد زندگی در نمیاد

خواهرت هم شل کن سفت کن درنیاره، یکبار برای همیشه کات کنه وراحت