یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
قربونت برم این دفعه زدی تو کار م؟بزنمت؟مکن ز عرصه شکایت که در طریق ادببه راحتی نرسید آنکه زحمتی نکشی ...
😂🤣🤣🤣🤣 وا خب من بزور بگردم اولش مناسب باشه دیگه اخرش که چک نمیکنم
تو هم هر چی د هست دادی من😂😂
اینم تقدیم به خودت
دوستان عیب کنندم که چرا دل به تو دادم ؛ باید اول به تو گفتن که چنین خوب چرایی!
دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن
تنت زخمی، دلت آزرده باشدنگاهت سرد و باران خورده باشد؛شده گنجشک باشی و شبی بادتمام لانه ات را برده با ...
درون شعر ها دیگر کلامی را مکن باور عزیزم بی تو میمیرم فقط نقلی به مضمون است
دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن
دردم از یار است و درمان نیز همدل فدای او شد و جان نیز هم،حافظ جان🫂🧿
مگر جانی، که هر جا آمدی ناگه برون رفتی؟ مگر عمری، که هر گَه میروی ديگر نمی آیی؟
بوسه بر عکست زدم ترسم که قابش بشکنمقاب عکس توست ولی شیشه ی عمر من است
تو با اغیار پیش چشم من می در سبو کردی من از بیم شماتت گریه پنهان در گلو کردم