2777
2789
عنوان

یه مشاعرمون نشه🌿😂😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1723 بازدید | 383 پست
از همه کس گذر کنم ، از تو گذر نمی شودمشکل تو وفای من ، مشکل من جفای توکن نظری که تشنه ام ، بهر وصال ...

و خدا خواست که از دست تو درمان برسد

خواست تا عطر علی تا به خراسان برسد

هرکس بد ما به خلق گوید ، ما چهره ز غم نمی خراشیم.         ما خوبی او به خلق گوییم ، تا هردو دروغ گفته باشیم....
نباشد غمی در گفتارتهستم یار خوش کردارتاگر نگاهی به اطراف باغچه کوچکت بی اندازیمیتوانی به وسعت باغچه ...

تو گرم سخن گفتن و از جام نگاهت
    من مست چنانم که شنفتن نتوانم

دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

و خدا خواست که از دست تو درمان برسدخواست تا عطر علی تا به خراسان برسد

دوش دیدم که ملائک در می خانه زدند 

گل ادم بسرشتند و به پیمانه زدند

💍تـنـهّا بـبـعـــــــ🐏ـــی در عـلـفـزار قلـبــمـــــ❤ــی علی جــانم💍
ی و کوفتیارب بشکان دهان ابلهبرکن ز دهان زبان ابلهابله که شود اسیر در بندوا می رهد از غمش خردمند

🤣🤣🤣🤣 خودتم ی دادی سری قبلی 

دور از تو من سوخته در دامن شب‌ها
    چون شمع سحر یک مژه خفتن نتوانم

دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن

دیر آمده‌ای ، مرو شتابانای رفتن تو ، چو رفتن جان🥺💔-مولانا

نازنینا ما به ناز تو‌جوانی داده ایم 

دیگر اکنون باجوانان ناز کن با ما چرا 

💍تـنـهّا بـبـعـــــــ🐏ـــی در عـلـفـزار قلـبــمـــــ❤ــی علی جــانم💍
روزهایی که بی تو می گذردگرچه با یاد توست ثانیه هاشآرزو باز می کشد فریاد:در کنار تو می گذشت، ای کاش!

شکایت کردم از جور تو یاران را و گفتندم:

برو بارش به جان می‌کش که نازک دلبری داری

هرکس بد ما به خلق گوید ، ما چهره ز غم نمی خراشیم.         ما خوبی او به خلق گوییم ، تا هردو دروغ گفته باشیم....
روی مه پیکر او سیر ندیدم وبرکتشربتی از لب لعلش نچشیدیم و برفت

تا به تو ثابت کنم از هرکسی عاشق‌ترم
با رقیبان در غزل زورآزمایی می‌کنم

دوش دیدم که ملائک در می خانه زدند گل ادم بسرشتند و به پیمانه زدند

در دیاری که در ان نیست کسی یار کسی

کاش یارب که نیوفتد به کسی کار کسی

تا به تو ثابت کنم از هرکسی عاشق‌ترمبا رقیبان در غزل زورآزمایی می‌کنم

مرا می‌بینی  و دردم زیادت میکنی هر دم

تو را می‌بینم  و میلم زیادت می‌شود  هر دم

شکر خدا که در پناه حسینم که عالم از این خوبتر پناهی ندارد❤️❤️❤️❤️❤️❤️
دارم ز زلف سیاهش چندان گله که مپرسکه چنان ز او شده ام بی سر وسامان که مپرس

سرگشته‌ی‌محضیم‌و‌در‌این‌وادیِ‌حیرت 

عاقل‌ترازآنیم‌ك‌دیوانه‌نباشیم... 😌

مهدی اخوان ثالث

ما یار ندیده تب معشوق کشدیم...