2777
2789

چیزی نیست که بزن به امید خدا نتیجه میگیری، من اینقدر از این امپولا زدم واسع ای وی اف 

امضام خیلی مهمه👍                                                                                                                                                                                                                                                                                               😂خیلی مهم😂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چیزی نیست که بزن به امید خدا نتیجه میگیری، من اینقدر از این امپولا زدم واسع ای وی اف

من واسه ای وی اف نیست ... با لتروزول بهم دادا . امید با خدا . دعا کن واسم . میگن دعایی که در حق  همدیگه بکنیم زودتر میگیره

من واسه ای وی اف نیست ... با لتروزول بهم دادا . امید با خدا . دعا کن واسم . میگن دعایی که در حق همد ...

انشالله که نتیجه بگیری گلم واسه منم دعا کن طبیعی مامان بشم این ماه فقط لترزول خوردم منم، روز سوم سونو دادی فولیکولات چتد بود/؟ 

امضام خیلی مهمه👍                                                                                                                                                                                                                                                                                               😂خیلی مهم😂
انشالله که نتیجه بگیری گلم واسه منم دعا کن طبیعی مامان بشم این ماه فقط لترزول خوردم منم، روز سوم سون ...

انشالله تو هم بزودب مامان بشی . واقعا دیگه خسته شدیم .

منم سه ساله اقدامم . نه دکتر گفت روز ۱۳ بیا واسه سونو . کیست ۶ سانتی داشتم که بخاطر قرصای بارداری ایجاد شده بود سه ماهه داشتم اونو درمان میکردم

انشالله که نتیجه بگیری گلم واسه منم دعا کن طبیعی مامان بشم این ماه فقط لترزول خوردم منم، روز سوم سون ...

من در کنار لتروزول واسم دگزا هم نوشته . اخه گفت تخمدانهات متورمن

انشالله تو هم بزودب مامان بشی . واقعا دیگه خسته شدیم .منم سه ساله اقدامم . نه دکتر گفت روز ۱۳ بیا وا ...

اها پ چجوری بدون سونو بهت امپول اینا داده، من خودم روز سوم رفتم سونو 5تاچپ داشتم 6 تا راست 4تا8 میلی بود سایزشون،،، ماه قبل تقریبا همینا بودن روز11 دوباره رفتم سونو دوتا داشتم 17،18 میل ولی نشد

من در کنار لتروزول واسم دگزا هم نوشته . اخه گفت تخمدانهات متورمن

بخاطر اون. کیستاس حتما

اها پ چجوری بدون سونو بهت امپول اینا داده، من خودم روز سوم رفتم سونو 5تاچپ داشتم 6 تا راست 4تا8 میلی ...

نمیدونم بخدا گلم ... انشالله نتیجه میگیری منم خبر کن . من عرق رازیانه گرفتم هر روز دارم میخورم بدنم خیلی سرده

نمیدونم بخدا گلم ... انشالله نتیجه میگیری منم خبر کن . من عرق رازیانه گرفتم هر روز دارم میخورم بدنم ...

تو پریودی نخوری ها، شبا شکمت رو با روغن سیاهدونه ماساژ بده و با شال ببند، خرما مغزیجات بخور 

میگم داخل یوتیوب مدیتیشن بذار . استرس هم خیلی تاثیر میذاره ... منم استرسی ام متاسفانه .

منم هیمنطورم شدیدا استرسی ام

تو پریودی نخوری ها، شبا شکمت رو با روغن سیاهدونه ماساژ بده و با شال ببند، خرما مغزیجات بخور

اره نمیخورم تو پریودی ... روغن سیاهدانه اره؟ اون تو پریودی اشکالی نداره؟