2777
2789
عنوان

چطوری کنار بیام بااهاش توروخدا بگید بی تفاوت رد نشید

| مشاهده متن کامل بحث + 395 بازدید | 72 پست
تو هم بلاکش کردی ؟ نمی‌دونم واقعا فاز این پسرا از انبلاک بلاک بازی چیه کرم دارن انگار چندسالتونه جفت ...

۲۳ سالمونه 

من از وانساپ و تلگرام اره بلاکش کرده بودم ولی اینستا ن ولی اون از اینستا و واتساد و تاگرام بلاکم کرده بود الان اینستا انبلاک کرده پیجشم قفله

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نمیتونم بلاکش کنم اخه میفهمه چکش میکردم

آنبلاک و بلاک کردنش بخاطر اینه میدونه تو حساسی و ذهنت درگیرش میشه و میخواد تورو درگیر خودش کنه 

انسان تنوع طلب همینه 

میخواد چندنفر شیفتش باشن 

راهشم خوب بلده و میدونه تو حساس و احساسی هستی

میدونم پیام میده اما من چطور تا ۸ ماه دیگ صبر منم؟😭

اگر واقعا دوسش داری باصبر به دستش میاری اگر واقعا میخوایش براش تلاش کن پا روی احساست بزار

فعلا درس بخونو حدف داشته باش تا بهش برسی

ببین مثلا گرسنه ای باید بلندشی غدا درست کمی بخوری دیگه تا سیربشی..با روی مبل نشستن گریه کردن که سیر نمیشی.

پس برای به دست اوردن عشقت باید از دخترای دور برش بالاتر باشی موفق و شاد.

😡فقط طلاق😡
آنبلاک و بلاک کردنش بخاطر اینه میدونه تو حساسی و ذهنت درگیرش میشه و میخواد تورو درگیر خودش کنه انسان ...

بخدا هیچ کاری نکردم خودش بعد ی ماه اینکارو کرد  الان یازده روزه هیچ کاری نمیکنه

اگر واقعا دوسش داری باصبر به دستش میاری اگر واقعا میخوایش براش تلاش کن پا روی احساست بزارفعلا درس بخ ...

دارم درس میخونم خیلی زیادم دارم درس میخونم اما روحم داغونه دلم تنگه شکستم چطوری دووم بیارم؟

دارم درس میخونم خیلی زیادم دارم درس میخونم اما روحم داغونه دلم تنگه شکستم چطوری دووم بیارم؟

من تونستم توهم میتونی.

پس خودتو جمع جور کن درس بخون خدا بزرگه سرگرم درس میشی یادت میره.

😡فقط طلاق😡
حتی اگرم برگشت بهت تو برنگرد چون مشخصه تعهد و وفاداری حالیش نیس و ته این رابطه ها پوچیه

نمیدونم پیام میده یا ن چون رل زده

ولی اگ دیام داد بستگی ب حسم داره اونموقه ک قبولش کنم یا ن میدونی شاید فقط خواستنه …

چطوری تونستی؟برگشت؟

ازمن خیلی قصش طولانی عجیبه ببین من باکسی که میخواستم نزاشتن ازدواج کنم و مجبور شدم با کس دیگه ای عقد کنم دوسال صبر کنم بعد طلاق بگیرم بعد با اونی دوس دارم ازدواج کنم...

کم نیوردم جا نزدم تلاش کردم شب روزم سخت بود گریه کردم با عکسش همش سر کردم.ولی الان به عشقم رسیدم دوتا بچه هم دارم.

حالا ببین من چها که نکردم چقدر صبر کردم.حتی نزاشتم کسی جز خودش بهم دست بزنه فک کن

😡فقط طلاق😡

عزیزم همونجا که گفتی علاقه زیادیم دلشو زد فهمیدم وابسته هستی نه دلبسته. رابطه‌ت سالم نبوده ، اگه دوباره به هم برگردید هم عاقبت خوبی نداره.

تموم کردن اینجور رابطه ها به شدت سخته ولی بعدش مثه پرنده ای که از قفس آزاد شده رها می‌شی .

تنها راهش هم (خود دوستیه). انقدر باید به خودت عشق بدی که محتاج خورده محبت های کسی نباشی.

عشقی سالمه که از سر نیاز نباشه. رو خودت کار کن که یه رابطه سالم و عاشقانه واقعی بدست بیاری

اگه میخوای نجات پیدا کنی تمرکزت رو بذار روی خودت و رسیدگی و مهربونی با خودت . از انجام کارهایی که دوست داری تا کادو دادن به خودت و...

وقتی حالت خوب بود با حس قدرت و غرور همه راه های ارتباطی، شماره اکانت عکس، یادگاری و هرچیزی که ازش داری حذف کن و بریز دور . تا کی میخوای جزئیات رفتارش روی زندگی تو تاثیر بذاره؟ بلاک و آنبلاکش تو رو به هم بریزه؟ تو عروسک خیمه شب بازی نیستی. نذار کسی انقدر راحت با زدن یک دکمه کنترلت کنه. 

ازمن خیلی قصش طولانی عجیبه ببین من باکسی که میخواستم نزاشتن ازدواج کنم و مجبور شدم با کس دیگه ای عقد ...

خب مال من رل زده چیکار کنم؟

رلش رو میشناسم این باعث میشه آتیش بگیرم چیکار کنم؟