2777
2789
عنوان

چطوری کنار بیام بااهاش توروخدا بگید بی تفاوت رد نشید

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 72 پست
عزیزم همونجا که گفتی علاقه زیادیم دلشو زد فهمیدم وابسته هستی نه دلبسته. رابطه‌ت سالم نبوده ، اگه دوب ...

کاش درک میکردید وابستگی نیست.

من واقعن ب کسی وابسته نمیشم و میتونم راحت ترک منم 

من فقط ی تایمی نمیتونستم علاقه مو بهش نشون بدم بعد ک شروع کردم ب ابراز علاقه م اون سرد شد 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اینکه رل زده واقعاسخته من بودم طرفش نمیرفتم بجاش به پیشرفتم فکر میکردم

اره این برام سخته با ی دختر بیکار رل زده ک پارسال مسخرش میکرد برام سخته ک ببینم با اونه نمیتونم تحمل کنم اره دارم میخونم ک پیشرفت کنم ولی روحم زخمیه میدونی دست و دل هیچی ندارم

نمیده برام عجیبه ک میبینه و کاری نمیکنه چیکار کنم؟

ادمی که بهت خیانت کرده ول کن بره وتو زندگیت موفق بشو بزار بسوزه بدونه کیو از دست داده

واسه کسی بمیر بدونی حده اقل برات تب میکنه.نه کسی که بلاکت کردت خیانت کرده.ول کن بزا بره شما  هم به فکر خودت باش مگه چقدر جونی که بخوای همش غصه اینو بخوری

😡فقط طلاق😡
کاش درک میکردید وابستگی نیست.من واقعن ب کسی وابسته نمیشم و میتونم راحت ترک منم من فقط ی تایمی نمیتون ...

هر اسمی دوست داری روش بذار اصلا مهم نیست. ولی به حرفهام فکرکن . منم یه روزی اینارو تجربه کردم ، حتی چندسال بعد وقتی فکرکردم دیگه تموم شده و قدرت گرفتم بازم با کسی دیگه داشت برام پیش میومد که اینبار هشیار بودم و با کمک مشاور و مطالعه و پیدا کردن ایراد کارم خداروشکر عبور کردم از این چالش. برای تو هم نور و آرامش آرزو میکنم. 

ممنونم 🥲شما نظری ندارید ک چرا انبلاک میکنه؟

بستگی به شخصیتش داره

اگر آدم اخلاق مدار و متشخصیه احتمالا دو دل شده ولی چون تو رابطه‌ست نمی‌خواد و نمی‌تونه کار بیشتری انجام بده.

اگر شخصیت سلطه جو و خودخواهی داره میخواد دون بپاشه که شما خودت بری جلو چون خودش مغرور تر از این حرفهاست و میخواد بعدا هم با همین مسیر کنترلت کنه که خودت پا پیش گذاشتی.