2777
2789
عنوان

تحلیل سریال ماه و پلنگ😂

| مشاهده متن کامل بحث + 8275 بازدید | 129 پست
بنظر من خیلی داستانش آبکیهنحوه بازی کردن بازیگرا آبکی تر

ملکا احمق 

اونجا که خودشو انداخت جلوی ماشین😂😂

چقدر حرص خوردم از دستش

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

محسن مگه قاتل میشه؟

اره دیگه کتایون رو میکشه 

کاربری دست دو نفره . نگار متولد ۷۷ نگین متولد ۶۸ . دوتا خواهریم باهم از این کاربری استفاده می‌کنیم و به تاپیک های همدیگه اصلا نگاه نمی‌کنیم 
داستانش چیه

یه پسره روز عروسی اشتباهی تصادف میکنه با داماد و اون رو میکشه. پدرش میاد گردن میگیره و سعی میکنه با پول شاهدا رو بخره.

وکیل عروس دوست صمیمی اش بوده و وقتی خانواده مقتول رضایت میدن عروسه فکرمیکنه دوستش هم پول گرفته و ازش کینه به دل میگیره

بعد وکیل قاتل عاشق وکیل عروسه میشه و باهم ازدواج میکنن 

عروسه هم برای انتقام گرفتن میاد خودشو بهشون نزدیک میکنه و کم کم شوهر دوستش عاشقش میشه به زنش خیانت میکنه

نه ملکا و نه کتایون تقصیری نداشتند..مقصر حاج صنعان و محسن بودند که اون تصمیم را گرفتند و انجام دادن.داستان روال منطقی نداشت.طبیعتا اونجا که دوست آرش تو قبرستان داشت ماجرا رو برای کتایون تعریف میکرد، کتایون باید متوجه میشد که محسن اونا رو خریده و تقصیر اونطرف هست.نه ملکا! تازه چطور ملکا که وکیل خوبی بود پی کار نرفت تا ته و توی ماجرا رو دربیاره که چرا شاهدا دیگه شهادت ندادن! بعدا آخه چرا وقتی اینقدر منطقی و عاقل بود با مردی ازدواج کرد که میدونست کلک هست و اصلا تناسبی با روحیات و اخلاقیات پش نداره!! با وکیل طرف مقابل دوستت که می ونی کلک زدن!!! حالا اینا هیچی، کتایون که برگشت انگار هیچی به هیچی..همه با روی باز از هم استقبال...تو عروسی ملکا جالبه حاج صنعان و پسرش هم بودن..ملکا یکبارم نباید قبلش تعجب کنه اینا چه نسبتی دارن! چطور آخه یه داستان اینقدر میتونه مسیر غیرمنطقی داشته باشه..ولی من طرفدار کتایون و ملکا هستم.