2777
2789
عنوان

خسته شدم انقد شوهرم بدفازه

354 بازدید | 13 پست

این همیشه میگه خونه مامانم باشیم وقتی که مامانم از تهران میاد که دیگ اصلا نریم خونه منم سرکارم تو‌بمون اینجا ما شهرستانیم مامانش اینجام خونه داره اینسری گفتم عیب نداره بزار رو مخش نرم وایسم بی دردسر الان یه هفتس اینجام اصلا نگفتم بریم خونه گفتم بزار خودش بگه ببینم تا کی قراره پیش بره حالا اینجا یسره بد فازه یهو حتی نمیدونم سر چی نمیدونم چی شده باهام تو قایفه میره حرف نمیزنه مثلا دیشب مامانش نبود تنها بودم گفت برو ظرفارو بشور قبلش یکم ناز کرده بودم و ناز کشیده بودو مثلا قهر بودم باش گفتم نمیخام خودت بشور اینا درحالیه که قبلا میگفت نمیخام‌خونه مامانم کار کنی انتظار ندارم دیدم خودش پاشد افتاد به جون خونه تمیز کاری اساسییی گفت فردا جارو کن هیچوقت اینجور نمیگفت گفتم نمیخام گفت چرا گفتم حالا اگه حال داشتم میکنم دیدم رفت قیافه باز داشتیک فیلم میدیدم رفتم بغلش دیدم هولم داد گفت انار پوست بکن بخورم تیکه کردم میگه خسته نشی زحمتت شد اصن نمیفهمیدم خب چی شده الان رفتم خابیدم اومد بخابه گفت صب وسایلتو جمع کن اومدم میریم خونمون گفتم چیزی شده چرا گفت نه و خابید صب پاشدم میخاست بره سرکار گفتم دندون درد دارم گفت اب نمک قرقره کن مگ دکترم من و اینی که هرروز منو میبوسید میرفت همینجور رفت ظهرم از سرکار اومد حرف باش میزدم به یورش میگرفت بش گفته بودم قرص بیار برا دندونم نگرفته بود ولی ۷تا پلاستیک پر برا مامانش خرید کرده بود یجوری نگام میکنه انگار چکار کردم باش حتی جاروهم کشیدم صب بش گفتم گفت خب باشه مرسی همییین انگار اونو اوردم بزور با خودم بجا اینکه بزور اورده منو هوامم داشته باشه یسره باهام میجنگه اخه تو‌چند ساعت نمیفهمم نه کاری کردم نه با کسی حرف زد هیچی چی شد اخه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عادیه ناراحت نباش مرداخانوادشونومیبینن جوگیرمیشن سعی کن سرب سرش نزاری دهن ب دهن نشی باش یه چن روزبعد ...

بخدا خیلی مسخرست بزور ببری خونه مامانش قیافه هم اون‌بگیره من خونه مامان خودم کار نمیکنم میدونستی الان توقع پیدا کردن کلفت خونه ننش باشم بد جالبه خونه خودمون هیییچ‌کاری نمیکنه بخصوص جدیدا تازه غرم میزنه چه وضعشه خونه حال ادمو بد میکنه بد خونه مامانش عیب کوزته 

بخدا خیلی مسخرست بزور ببری خونه مامانش قیافه هم اون‌بگیره من خونه مامان خودم کار نمیکنم میدونستی الا ...

پریودمغزی شده فکروخیال نکن فقط عصاب خودت خوردمیشه لجم نکن ک بدترلج میکنه باهات سعی کن خودتوبزنی اون راه بهونه های مختلف بیاری .بعدشم خودتوناراحت وعصبی نشون نده بیخیال نشون بده.نمیدونم چ انرزی منفی این خانواده شوهرادارن ک خودب خودباعث دعوازنوشوهرمیشن خونه خودتون باشین بهتره عادتش بده خونه خودتون راحت باشه فقط

عزیزم چه بدش بیاد چه خوشش شما مستقل شدین چرا باید یک هفته خونه خودتون نباشید ؟؟بعد چرا با محلیش مجبو ...

نمیفهمههه اگه میفهمید خوب بود تازه الان یه هفتس تا مامانش هست میگه اینجا باشیم شاید یه ماه و من ددیوانهههه میشم باباش فوت کرده ۵ماهه ۱هفته خونه خودمون نبوده ۳۲ سالشه ولی یذره چیزی از زندگی مشترک نمیفهمه