2777
2789
عنوان

چقدر مادر شوهرم چشم و دلش پتیه

410 بازدید | 34 پست

شدیدان خانوم فهمیده ایی نیست هرچی شوهرم کار کرد مجردیش بوده امانتی داده دستمون یاکادو قیمتی فامیل دادیم قایم کنه توعقدیم الان نیاز داریم بهمون نمیده😑

خیلی رومخه هروقتیم میگیم یه بهانه میاره اعصابم خورد کرده والا کمک مالی که نمیکنه حداقل حق خدمون رو بده که زندگیمون جلو بیوفتیم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پتی یعنی چه

دشمنانت را فراموش کن...                                                                                            تنــــــــــــــها کسی که میتواند ما را به خاک سیاه بنشاند ... یک دوست بسیار قابل اعتماد است  

شما بهش دادید قایم کنه؟؟

چرا باید قایم کنه؟

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

مادر شوهر من وقتی شوهرم مجرد بوده همه پولاشو می‌گرفته 

شوهرم براشون دوچرخه ماشین موتور خریده

بعد ک ازدواج کردیم اونا همرو برای خودشون فروختن و هزارتومان بما ندادن 

تو بدترین شرایط ی هزاری کمک نکردن

عزیزم شبیه مادرشوهر منه ، این ادمها ندید بدیدن ، فکر میکنن چون بچه زاییدن حق دارن کل زندگی بچشون را تو مشت داشته باشن و تو کارهاش دخالت کنن و ازش بکنن و بخورن ....از شانس اینجور ادمها خیلی بیشتر هم بچه دارن 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....