2777
2789

برادر دوس پسرم از ۱۷ سالگی به مدت ۱۰ سال با ی خانمی تو رابطه بود اما مثلا ۳ ماه اشتی ۶ ماه کات ۱ سال اشتی ۲ سال کات دیگه همه اشتی و کات ها ۱۰ سال طول کشید و الان اون اقا ازدواج کرد بنظرتون واقعا همسرشو دوس داره؟ گاهی ب اون شخص قبلی فکر میکنه؟ چون ۱۰ سال خیییییییلیه هر چقدم قهر و اشتی بوده بازم ۱۰ سال خیلیه 

دوس پسرم میگه هم داداشم هم خانمش عاشق همن و کلی ب هم احترام میزارن اما من واقعا هیچ جوره نمیتونم قبول کنم مثلا مردی بیاد تو زندگیم بدونم ۱۰ سال یکی دیگه رو میخواست الان ۳۰ و خورده سالشه و نمیدونم چند وقته ازدواج کردن

من دیدم رابطه این شکلی و شش سال طول کشید 

الان از خانمه میپرسم میگه اون رابطه سمی بود ک نمیتونستم ازش خارج بشم و کلا اشکال داشت و خوشحاله خارج شده از اون رابطه و همسرش و خیلی دوست داره 

مینیمال 

من اینجوری هستم که حتی دوست های بچگیم یه سال هم باهاشون بودم بهشون فکر میکنم ،ده سال با یه جنس مخالف مگه میشه بهش فکر نکرد ؟, مگه میشه بعضی چیزا رو فراموش کرد ؟,

نمی‌توانی به عقب برگردی و شروع را درست کنی ولی میتوانی از جایی که هستی آغاز را شروع کنی و پایان را عوض کنی،،.     Rolling in the Deep🎧🎶🎵و اون تیکه از آهنگ سوغاتی هایده که میگه: عزیزترین سوغاتیه غبار پیراهن تو، عمر دوباره منه دیدن و بوییدن تو🎧 این تیکه رو دوست دارم چون با کسی گوش دادم که دیگه نیست، برا همیشه رفت از ایران 😔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

۱۷ سالگی ؟

نمیدونم

رابطه خودمون ۹ ساله است

عاشقیم و شیرین تر شده 

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

من دیدم رابطه این شکلی و شش سال طول کشید الان از خانمه میپرسم میگه اون رابطه سمی بود ک نمیتونستم ازش ...

اره اینم میگه از اول اشتباه بود اما خب هر چیم باشه ۱۰ سال واقعا زیاده و بنظرم غیر ممکنه گاهی یادش نیفته هر چقدم همسرشو بخواد

من دیدم رابطه این شکلی و شش سال طول کشید الان از خانمه میپرسم میگه اون رابطه سمی بود ک نمیتونستم ازش ...

اره اینم میگه از اول اشتباه بود اما خب هر چیم باشه ۱۰ سال واقعا زیاده و بنظرم غیر ممکنه گاهی یادش نیفته هر چقدم همسرشو بخواد

اکس من بعد از کات تا دوسال در به در دنبالم بود،اخرین بار هم گفت هیچکس برام مثل تو نمیشه حتی خواستم با کسی برم تو رابطه نمیتونم😂سه ماه بعد از این حرف با یکی رل زد...کلی هم قربون صدقه ی هم میرن و ظاهراً عاشق همین حالا واقعیت رو نمی‌دونم

مرداد دلشون بخواد فراموش کنن در عرض یک ثانیه فراموش میکنن

همیشه لحنم آروم و مهربونه و اکثر وقتا شوخی میکنم،پس فکرای بد نکن🙆🏻‍♀️🩷‌کاربری تا آبان ۴۰۳ برای من نبوده🙏🏻 

وقتی نمیتونستن همو تحمل کنن و قهر و آشتی بینشون زیاد بوده یعنی مناسب هم نبودن 

همون بهتر که با هم ازدواج نکردن 

اگر هم الان خوشبختن یعنی شخص درست زندگی‌ هم هستن همو‌دوست دارن و اخلاقیات متناسب تری با هم دارن 

بقیه اش دیگه به خودشون مربوطه ما قرار نیست جای کسی زندگی کنیم 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
۱۷ سالگی ؟نمیدونمرابطه خودمون ۹ ساله استعاشقیم و شیرین تر شده

اره از ۱۷ سالگی تا ۲۷ سالگی با یکی دیگه بود اما کات کردن چون نمیساختن ب هم و الان رفت با یکی دیگه عروسی کرد

حالا میگم بنظرتون اصن ب اون شخص قبلی فکر میکنه یا ن

اکس من بعد از کات تا دوسال در به در دنبالم بود،اخرین بار هم گفت هیچکس برام مثل تو نمیشه حتی خواستم ب ...

اینم بگم که چهار سال با من بود با این دوسال بعد کات که میگیرم بود میشه ۶ سال 

همیشه لحنم آروم و مهربونه و اکثر وقتا شوخی میکنم،پس فکرای بد نکن🙆🏻‍♀️🩷‌کاربری تا آبان ۴۰۳ برای من نبوده🙏🏻 

اره اینم میگه از اول اشتباه بود اما خب هر چیم باشه ۱۰ سال واقعا زیاده و بنظرم غیر ممکنه گاهی یادش نی ...

مطمئن باش اگه یادش هم بیوفته پشبمون نمیشه 

اوایل ک این خانم رابژه نرمال رو تحربه کرد همش گریه میکرد ک شش سال عمرم تباه شد خیلی اذیت بود خیلی باداوری سختی ها اذیتش میکرد الانم اگر یاد کنه از دلتنگی نیس بیشتر ناراحته از حماقتش

مینیمال 
اره از ۱۷ سالگی تا ۲۷ سالگی با یکی دیگه بود اما کات کردن چون نمیساختن ب هم و الان رفت با یکی دیگه عر ...

مسلما فکر میکنه

۱۰ سال بوده

ولی بعیده بهش برگرده چون نوجوانی بوده

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

وقتی نمیتونستن همو تحمل کنن و قهر و آشتی بینشون زیاد بوده یعنی مناسب هم نبودن همون بهتر که با هم ازد ...

بله میدونم اره انگار خیلی کنار هم خوبن و رابطشون قشنگه کلی احترام همو دارن