2777
2789

الان ۴ ماهه از عشقم جدا شدم ( کات از طرف من بود)

اونموقع ک باهم بودیم هی بهش میگفتم اگ ازدواج کنیم چندتا بچه میخای.. می‌گفت ۱۱ تا.. منم میگفتم چ خبره🥲

اصلا هیچوقت ب بچه و ازدواج فکر نکرده بودم.. اما از وقتی عشق رو دیدم یهو ب ازدواج و بچه دار شدن علاقه پیدا کرده بودم...

چقدر میشستیم باهم فانتزی بعد ازدواجمون رو می‌ساختیم.. حیف ک نشد ( یسری درگیری های خانوادگی داشت)....

مدرس زبان کره ای 🇰🇷 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگه واقعا حس عشق و تجربه ش کردی، بازم خوبه و ارزش داشت... عشق باارزش و قشنگه و همه تجربه ش نمیکنن و ...

اره تجربه کردم.. از تجربه عشق پشیمون نیستم.. چون واقعا حس کردم قلبم دوباره میتپه.حسرتی ندارم... ولی افسوس میخورم ک نشد... ولی باز میگم اگ این آدم قسمت من باشه باز بسمتم میاد.. اگر قسمتم نباشه هیچوقت مال من نمیشع

مدرس زبان کره ای 🇰🇷 

بچه ثمره عشقه.دلیلش همینه

اره منی که اصلا ب بچه دار شدن فکر نمیکردم.. از وقتی عشقم رو دیدم میگفتم چه خوبه ک باهم ازدواج کنیم و بچه دار بشیم..بصورت ناخواسته...

مدرس زبان کره ای 🇰🇷