2777
2789
عنوان

پریود 💔🥲

81 بازدید | 15 پست

خیلی درد دارم پاهام داشت میلرزید انگار داشت از رمق میرفت نشسته بودم که روی کناره پا شدم دیدم لکه خونه سری پاکش کردم ردش مونده چیکار کنم ؟شاید مسخرم کنید من تو پریودی یکی از شورتای پا دار بابام میپوشم چون خیلی خون ریزی دارم مال خودم بپوشم پر خون میشه نوارو درست نگه نمیداره 🥲💔خیلیم درد دارم قرص چی بخورم؟

ﻣُﻓﺕَ ﺑُﺯُࢪﮒَ ﻧَﺷُﺩِﻳﻡ ڪِهﺑِﺧﺍﻳﻡ،ڪُﻭﭼیڪِ ﻫَࢪٌ ڪَﺳﻯِ ﺑِﺷﻳﻡ😉️ 

ژلوفن بخور عزیزم 

یه شال ببند به کمرت و کمرت رو گرم کن

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

من قرص کدئین میخورم یا دمنوش ریشه ی شیرین بیان

✨ ️ خدا چه قشنگ میگه: اگر عالم و آدم مخالفت باشن! فقط کافیه من بخوام... میرسونمت، مطمئن باش✨️        🚫آقایون درخواست ندن.ریپمم نزنن🚫

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم  استفاده از شورت بقیه خودش کثیف کاریه هزارتا دردومرض شورت مخصوص پریودی بگیر اسمش شورتکس پادار ومناسب نوارم مشبک بگیر بالاترین  درصد که بزرگ باشه ودوتا روهم بزار وهروقت میری سرویس عوض کن اینجوری نه جایی کثیف میشه نه بیماری میگیری وبهداشتم رعایت کردی

عزیزم استفاده از شورت بقیه خودش کثیف کاریه هزارتا دردومرض شورت مخصوص پریودی بگیر اسمش شورتکس پادار ...

😂از خون پریود کثیف تر چیزی نیست 

باشه البته که شورت به صورت مستقیم با واژنم ارتباط نداره ولی خب

گاهی مامانم موقع پریودی یا چند روز مونده بهش کاچی درست میکنه خیلی تاثیر داره 

چای شیرین با نبات درست کن توش زنجفیل و دارچین و زعفرون هم یکم بریز بخور خوبه 

من قرص معمولا هر چی مسکن دم دستم بیاد میخورم ولی جدیدا سعی می کنم تا جایی ممکنه از درد پیشگیری کنم تا مجبور نشم قرص بخورم. ماهی یک بار این قرصا رو بخوریم میدونی در سالی چند تا میشه؟! کلی عوارض داره

ولی سعی کن از این قرصای مسکن که صورتی گرده اسمشو یادم نمیاد زیاد نخوری یا اصلا نخوری. اونا به مرور زمان خیلی تاثیر بدی میزاره روی بدن، خیلی قویه خودمون متوجه عوارضش نمیشیم

❌لطفا هر جا کامنت گذاشتم دیگه جواب ندین❌ کاربری غیر فعال می باشد

گاهی مامانم موقع پریودی یا چند روز مونده بهش کاچی درست میکنه خیلی تاثیر داره چای شیرین با نبات درست ...

من قرص نخوردم خیلی وقته ولی بعضی مواقع خیلی فشاره

من قرص نخوردم خیلی وقته ولی بعضی مواقع خیلی فشاره

میفهمم منم گاهی پریودیای خیلی سختی دارم 

قبلا طوری بود که دیگه از درد بیهوش میشدم فقط به زور میخوابیدم که متوجهش نشم، گاهی از درد خوابمم نمیبرد. 

ولی جدیدا دیگه درد شدید ندارم نمیدونم چرا 

الانم دو ماهه که پریود نشدم با اینکه مجردم گاهی توهم بارداری میزنم انگار مریم مقدسم😂🤦‍♀️

میفهمم منم گاهی پریودیای خیلی سختی دارم قبلا طوری بود که دیگه از درد بیهوش میشدم فقط به زور میخوابید ...

منم مجردم ۱۴ سالمه 🫣

۴ ساله دارم پریود میشم از ۱۱ سالگی

منم مجردم ۱۴ سالمه 🫣۴ ساله دارم پریود میشم از ۱۱ سالگی

ای جان کوشولویی هنوز 😁

منم از کلاس ششم همون 11.12 سالگی شدم تا الان که در شرف 20 سالگی ام 

ای جان کوشولویی هنوز 😁منم از کلاس ششم همون 11.12 سالگی شدم تا الان که در شرف 20 سالگی ام

فکر میکنی کوچولوام توی سالن انتظار نشسته بودم می‌خواستیم بریم سفر بابام رفت دستشویی فقط من موندم و چمدون دختره بقیلیم گفت ماشالله فکر کردم دانشگاهی😂💔

فکر میکنی کوچولوام توی سالن انتظار نشسته بودم می‌خواستیم بریم سفر بابام رفت دستشویی فقط من موندم و چ ...

از لحاظ سنی گفتم 😂

مثل یکی از دخترای فامیلمون با اینکه کلاس نهمه درشت اندامه از منم بزرگتر میخوره