2777
2789

خستمممم 

یه ماهی باید تهران بمونه تقریبا دوهفتست رفته

الان پدام بهونه میگیره 

شاید باورتون نشه صبح میگه چرا ۱بح که بیدار شدی زنگ نزدی بهم😕خب من چیکار کنم بهش پیام دادم صبح 

الانم میگه چرا فلان چیزو نزاشتی تو ساکم و ازم دلخوره🫤

کلا دمبال بهونست بعد یه ربع میاد که تو ازم ناراحتی میگم‌نه بازم یه دلخوری دیگه

لایک نکن خواهر منننن  

من بهونه گیر میشم😅😅😅

👈👈👈👈👈👈👈👈پاییز خر است👉👉👉👉👉 مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕باکِل(باکلاس)😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عادتش نده زنگ و پیام و شروع محبت حداقل وظیفه اونه 

هنگامیکه عمود آتش از سمت مشرق در ماه رمضان قبل ظهور دیدید که برای همه اهل زمین نیز قابل رویت و مشاهده است(یراه الارض کلهم) ذخیره غذایی یک‌سال را تهیه کنید که سال قحطی (سنة جوع) در پیش است..مردم زنده به گور با دست بسته ، همدرد با شهدای غواص ایران ، فلسطین / آب نیست و می زنندت عمد در صف نان ، تحریم واژه آشناییست برایمان ، فلسطین / مشتی عیاش و کلاش و بی حمیت ، ریخته اند در سرزمین پیامبران ، فلسطین / این مردم بی گناه اسرائیل هم ، بود سه دروغ پشت سر همشان ، فلسطین / گرفته عکس با لباس زیر زنان ، اگر این اخلاق است تروریستی بمان ، فلسطین ✌🏻🇵🇸 emtehanejabr.blogfa.com

والا من باشم نه توضیح میدم نه منت کشی میکنم

میگم اگه چیز خاص و مشخصی هست بگو با هم حلش کنیم یه فکری به حالش بکنیم

اصلا حوصله ندارم کسی غر غر و مشکلات خودشو به من نسبت بده

اگه دلش تنگه یا خسته شده یا هرچی دلیلی نداره که به شما گیر بده

والا

بدترالبته برا من اینجوری بیرون یکی ببینه اینو فک‌میکنه چقدد جدی و بی احساسه

احتمالا برات ناز میکنه😄

✨ ️ خدا چه قشنگ میگه: اگر عالم و آدم مخالفت باشن! فقط کافیه من بخوام... میرسونمت، مطمئن باش✨️        🚫آقایون درخواست ندن.ریپمم نزنن🚫

برعکس.زنا که باید بهونه گیر شن،!

شوهر منم همینجوریه دو روز رفتم خونه پدرم ، هی راه به راه زنگ میزد فلان پیرهنمو چرا اتو‌نکردی (سال به سال نمیپوشیدش) نمکدون کجاست؟ کی میای ؟ … کوفتم شد زود برگشتم بعد میگفت مگه قرار نبود بیشتر بمونی