2777
2789
عنوان

همسر شماهم وقتی یه مدت دوره ازتون فقط بهونه میگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 502 بازدید | 44 پست
والاما۲ساله عروسی کردیم😐

من الان که وارد سال چهارم زندگیم شدم یکمی آرامش گرفته زندگیمون

اخلاقای همدیگه دستمون اومده و دعواهامون کمتر شده...

اوایل خیلی گریه میکردم فک میکردم بدبخت ترینم..

چون دعوا داشتیم سر غذا سر مسافرت سر خونه باباش..سر خرج کردناش سر گیرداداناش...

وایییی 

الان گذشت میفهمم چقدر سخت دوتا آدم باهم مچ میشن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بهترین چیز به نظرم داشتن یه مشغولیته برای زنکار درسهنر...یه چیزی که مردا فک نکنن همسرشون همیشه وقت خ ...

من هم دانشجوام

هم کلاسای دیگه شرکت میکنم

لایک نکن خواهر منننن  
من الان که وارد سال چهارم زندگیم شدم یکمی آرامش گرفته زندگیموناخلاقای همدیگه دستمون اومده و دعواهامو ...

ماباهم خوبیم فقط خیلی رکم حساسه واصلااعصاب نداره🤨یعنی همش توهم داره فک کنم منوازش بدزدن یافراموشش کنم واینا

امضای خداپای تک تک ارزوهاتون❤

من هم دانشجوامهم کلاسای دیگه شرکت میکنم

آفرین خوبه

من بعد ازدواج تمام مشغولیتامو گذاشتم کنار خیلی اشتباه کردم به قول دوستام خیلی شوهری ام...اصلا انگار خودم برای خودم برنامه ای زندگی ای هیچی ندارم...

نتیجش شد چسبیدن به شوهر و اونم کار داشت و برای خودش برنامه داشت و وقتی متو میذاشت کنار خیلی عصبی میشدم که چرا اینطوریه

از طرفی وقتی تصمیم میگرفتم که مشغولیت درست کنم برای خودم اون بد عادت شده بود چون دائم چسبیده بودم بهش..و میگفت وقتی من میام خونه دیگه نرو سر لب تاب بشین کنار من

خب میشستم کنارش نیم ساعت نشده حوصلش سر میرفت

میرفت پایین پیش مامان باباش انگار من اسکلش بودم هر وقت هست باشم هر وقت نیست برم سراغ کارام...

چیزی که برای اون مسئله ای نبود...

وای الان که دارم میگم حالم دوباره میشه مثل اون روزا

الان بهتر شدم نه چسبشم نه اونقدر به بودن و نبودنش اهمیت میدم حالم بهتره

اونم درکش بهتر شده از زن و زندگی 

اینقدر جدی باشم رسما گریش مییگره😂

من اتفاقا خیلی هم خوش حال میشم چون این نشون دلتنگی و وابستگی شدید طرف هستش  میخواد شما بهش توجه کنی . اگه در برابر این غر زدن هاش بهش محبت کنی و شما هم ابراز دلتنگی کنی اصلا به طرز عجیبی آروم میشه و دیگه بهت گیر نمیده . حتما این کار رو بکن من بهت قول میدم درست میشه . 

وا این حرفا چیه مگه محبت وظیفه کسیه؟ یا زن و مرد داره

بله وظیفه اصلی مرد هست عشق زن معلول عشق مرده کسایی که روابطشون اینطوری نیستطلاق میشه

هنگامیکه عمود آتش از سمت مشرق در ماه رمضان قبل ظهور دیدید که برای همه اهل زمین نیز قابل رویت و مشاهده است(یراه الارض کلهم) ذخیره غذایی یک‌سال را تهیه کنید که سال قحطی (سنة جوع) در پیش است..مردم زنده به گور با دست بسته ، همدرد با شهدای غواص ایران ، فلسطین / آب نیست و می زنندت عمد در صف نان ، تحریم واژه آشناییست برایمان ، فلسطین / مشتی عیاش و کلاش و بی حمیت ، ریخته اند در سرزمین پیامبران ، فلسطین / این مردم بی گناه اسرائیل هم ، بود سه دروغ پشت سر همشان ، فلسطین / گرفته عکس با لباس زیر زنان ، اگر این اخلاق است تروریستی بمان ، فلسطین ✌🏻🇵🇸 emtehanejabr.blogfa.com