در کوچه پسکوچههای ذهنم به دنبال ردی از خاطرات تو میگردم....شاید کم شود درد دلتنگی....شاید لبخند آید بر لب....شاید باورم شود روزی تو را داشتم در کنارم هر دم!! همیشه به یادتم و منتظرت میمونم عشق قشنگم. میشه واسه برگشتش یه صلوات برام بفرستین؟ 😔💔
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
کرمانشاه🤥😐مث بقیه دخترا نیستم اصلن از بچع خوشم نمیاد
الان تازه به این فکر افتادی؟
خب چرا قبلا صحبت نکردی؟ 😐
در کوچه پسکوچههای ذهنم به دنبال ردی از خاطرات تو میگردم....شاید کم شود درد دلتنگی....شاید لبخند آید بر لب....شاید باورم شود روزی تو را داشتم در کنارم هر دم!! همیشه به یادتم و منتظرت میمونم عشق قشنگم. میشه واسه برگشتش یه صلوات برام بفرستین؟ 😔💔
یعنی لحظه شماری میکنم برای اون روز اون لحظه ک بهم بگن دوقلو بارداری او قرار ب دنیا بیان و خریدن لباس اینا بخدا من نامزدم در حد حرف این همه شوق و ذوق داریم
اخه انقد ک حتی از فکرشم بدم میاد ترجیح دادم چیزی راجبش نگمهم از بچعچندشم میشه و بدم میاد هم از حامل ...
خب اشتباه کردی گلم