2777
2789
عنوان

خیانت شوهر

737 بازدید | 47 پست

بچه ها من همسرم اصلا آدم بیرون برو و هیذ و بدی نیست 

الان شش ساله با همیم .اما یک مدتی میشه کارشو آورده نزدیک خونه .از وقتی اومده متوجه شدم منشیش باهاش صمیمی حرف میزنه مثلا تو تو میگه بش .منشی ش هم یه دختر 40 ساله ی ظاهر داغونه .چند بار به همسرم تذکر دادم که خوشم نمیاد اینجوری صحبت میکنه .گفته تذکر میدم و... خلاصه گاهی با خودم میگم اگه ریگی به کفشش بود کارشو نمی‌آورد جلو چشم من .

چند روز پیش ازین قرصهای آبی تاخیری میذاشت تو جیبش.اما قائم می‌کرد با خودم گفتم شاید میخواد غرورش و حفظ کنه .یدونه تک قرصی گذاشته بود بالای یخچال .همون و نشون حواسم بود که ببینم بر میداره یا نه ؟

تا اینکه امروز نگاه کردم دیدم نیست .در صورتیکه با هم تو این مدت رابطه هم نداشتیم .

پس واسه چی خورده؟؟؟

خیلی عادی بهش گفتم قرصت رو یخچال بود واسه چی خوردی ما که رابطه نداشتیم .گفت چون ورزش میکنم اون هورمون مردونه میده مفیده🤔

بعدشم گفت من به تو خیانت نمیکنم ولی تو ام بمن رسیدگی کن .خلاصه که محلش ندادم .

بنظرتون با کسی رابطه داشته؟

چکار کنم که مطمعن شم ؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببین عزیزم تو تو گفتن اصلا دلیلی بر صمیمی شدن دو نفر نیست . گاهی بیخودی به اطرافیان تهمت می‌زنیم که باید اون دنیا بابت گمان بد بردن لااقل به اون دختر جواب پس بدیم. بنظرم اینکه در جا جواب داده قرص رو چرا خورده یعنی هیچی نیست من حس بدی نگرفتم راستش 

عزیزم شاید راس بگ انقد شکاک نباشید نسبت ب همسراتون و سعی کنید باهاش رابطه داشته باشید

شاید نتونم فعلا حواب بدم اما عصر حتما پی وی میگم بهت راهکارشو

اما اول فکراتو بکن آیا با روشدن دستش میتونی ادامه بدی یا نه آیا سرپناهی داری اگه ادامه ندی یا نه

چون من بازم محبوری برای بچم موندم

من برعکس شکاک نیستم اصصصصلا .اما این مورد خیلی مشکوکه

خودتون بهتر از هر کسی همسرتون میشناسید معمولا خانمای اینجا زخم خوردن و ممکنه بدبینتون کنن نسبت ب همسرتون 

ولی حالا برای اینکه مطمعن شید ی موقعی سر زده برید شرکت همسرتون ب بهانه اینکه میخواید غذا یا چیزی براش ببرید