2777
2789
عنوان

چیجوری پریودی رو تحمل می‌کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 723 بازدید | 82 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من که شیاف میزارم از دردش خلاص میشم

میمونه اون حس بد و کلافگی ک میگیرم میخوابم

قبلا با شیاف آشنایی نداشتم اندازه زایمان درد میکشیدم کثیف کاری هم میشد چون نوارم ازون قدیمی بزرگ ها بود

الان راحتم اما

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد

من که امروز ۳ روزه عقب انداختم دارم سکته میکنم دوتا بچه سه ساله و یکسال و نیمه دارم خودمم ۲۳ سالمه حامله باشم آبروم میره 😐 دخترم بستری بود کارت ملیمو دادم واسه تشکیل پرونده گفت ۲۳ سالته یه بچه یکساله داری دیگه نفهمید دوتا دارم والا همونجا فحش کشم میکرد

جان جدت نترکون کاربری ۵ ام ☹️ صرافی اوم پی فینکس با دعوت از دوستانتون بهتون یه مبلغی رو میده هم به کسی که کد زدع هم به کسی که کد دعوت رو ارسال کرده خوشحال میشم کد دعوت من رو بزنید وارد جشنواره ام می فینکس بشین کاملن هم راسته هیچ کلاهبرداری در کار نیست 7MIXTSU5H

من ترجیح میدم ب موقع پریود بشم دیگ هیچی برام مهم نیس 

خداروشکر درد پریودی ندارم 

وقتی هم پریود میشم انرژیم دوبل میشه 

کارایی ک حوصلم نمیا انجام بدم 

میزارم برا دوران پریودی 

از اول باهاش کنار اومدم دیگ عادت کردم 

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.
من که امروز ۳ روزه عقب انداختم دارم سکته میکنم دوتا بچه سه ساله و یکسال و نیمه دارم خودمم ۲۳ سالمه ح ...

چند سالگی ازدواج کردی

من سی و دو سالمه بچه ندارم هنوز 

للبته شما کار خوبی کردی نه من

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد