2777
2789
عنوان

چیجوری پریودی رو تحمل می‌کنید

706 بازدید | 81 پست

من متاسفانه یکم وسواس دارم روز اول داغونم حتی نمیرم دستشویی از خودم بدم میاد ۲۷ سالمه تا این سن عادت نکردم به پریودی واقعا در عذابم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خود پریودی سخت هست دیگه خودت سخترش نکن،من این ماه از ماه های قبل درد شدید تری داشتم،تازه بچه هم دارم باید به اونم برسم، همین الانم پریودم و دیشب تا صبح بخاطر تب پسرم نتونستم درست بخوابم

پسر عزیزم! بزرگ کردن تو مایه مباهات من است و به مرد بزرگی که تبدیل خواهی شد، افتخار خواهم کرد💖

به راحتی ، البته بستگی به مودمم داره .

ولی خب بپذیر و حس کثیفی و.. رو به خودت القا نکن .

خون پریودی هم یه خون عادی و معمولیه . به پذیرش برس

🧡🍁به صبر ، مشکل عالم تمام بگشاید ؛که این کلید به هر قفل ، راست می‌آید🧡🍁

پریود باشی یک درد نباشی هزار درد 

یک هفته هست بتحمل اینقدر ادا اصول در نیار همه خانم ها درگیرش هستند برای شما تنها که نیست طبیعت بدنت هست 

پس دو روز دیگه خواستی از بچه مراقبت کنی پوشک کنی میخوای چیکار کنی 

میدونی بدترین حالت پریودی چیه؟سرما هم خورده باشی دیگه وحشتناک میشه

هربار عطسه میکنی سیل میاد 🤣

پسر عزیزم! بزرگ کردن تو مایه مباهات من است و به مرد بزرگی که تبدیل خواهی شد، افتخار خواهم کرد💖