2777
2789

من خودم یه پسر دارم دارهدچهارسالش میشه برا دومی تو اقدامم ولی هنوز باردار نشدم با اینکه نسبت به بارداری اول لاغرترم و پریود منظم تری دارم... سه ماهه گلوکوفاژ میخورم و هربار با دو روز تاخیر پریود میشم مگه گلوکوفاژ منظم نمیکنه؟ شما چندتا بچه دارین با دارو باردار شدین؟ 

پسر عزیزم! بزرگ کردن تو مایه مباهات من است و به مرد بزرگی که تبدیل خواهی شد، افتخار خواهم کرد💖

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دوتا اولی عادب و بدون دارو دومی با ورزش و کاهش وزن

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 
۳ تا بچهدوتای اولی با دارواخری بدون دارو

خدا حفظشون کنه فاصله سنی شون چقدره

پسر عزیزم! بزرگ کردن تو مایه مباهات من است و به مرد بزرگی که تبدیل خواهی شد، افتخار خواهم کرد💖
ورزش کن.استرس ازخودت دورکن،به طورمناسب که رحمت اسیب نبینه گرمی بخور،غذای مقوی بخور،مخوسا عسل وژل روی ...

آسترس رو نمیتونم که همین دیشب پسرم تب کرد تا صبح نخوابیدم این از استرس و خواب منظم 😂ورزش هم شانس من هوا سرده بیرون نمیتونم برم تو خونه هم حدود نیم ساعت رقص و ورزش دارم ولی فکر کنم افاقه نمیکنه

دوتا اولی عادب و بدون دارو دومی با ورزش و کاهش وزن

چه دارویی خوردی، من دو دوره دارو خوردم با وجود فولی خوب حامله نشدم،لاغر شدم و گلوکوفاژ خوردم طبیعی حامله شدم

دو روز ک تاخییر نیس من تنبلی داشتم بدون نامنظمی

مثلا ماه مهر 28 سیکلم پریود شدم، ماه آبان سی م سیکل، آذر روز سی و دوم سیکلم پریود شدم

چه دارویی خوردی، من دو دوره دارو خوردم با وجود فولی خوب حامله نشدم،لاغر شدم و گلوکوفاژ خوردم طبیعی ح ...

اصلا دارو نخوردم من سر هیچ کدوم 

اولی سریع باردار شدم شانسی 

ولی سر دومی2سال اقدام بودم تا شروع کردم به کاهش وزن و روزانه45دقیقه پیاده روی داخل خونه و قطع قندو شکر و جایگزین کردن شیره انگور و خرما و کنجد بعد دوسه ماه باردار شدم

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 
اصلا دارو نخوردم من سر هیچ کدوم اولی سریع باردار شدم شانسی ولی سر دومی2سال اقدام بودم تا شروع کردم ب ...

نمیدونم چیکار کنم زودتر به نتیجه برسم،منم سالم خوری دارم وزن کم کردم ولی سه ماهه اقدامم هنوز نشدم شاید بخاطر کرونا و سرماخوردگی هم هست چون از وقتی هوا سرد شده هم‌ش مریضم 

نمیدونم چیکار کنم زودتر به نتیجه برسم،منم سالم خوری دارم وزن کم کردم ولی سه ماهه اقدامم هنوز نشدم شا ...

عجله نکن عزیزم هرچقدر بیشتر دربارش فکر کنی دیرتر به نتیجه میرسی اصلا استرس بارداری نداشته باش 

عجله نکن عزیزم هرچقدر بیشتر دربارش فکر کنی دیرتر به نتیجه میرسی اصلا استرس بارداری نداشته باش

آره درست میگی ولی نمیتونم فکر نکنم آخه پسرم داره 4 سالش میشه دوس ندارم اختلاف سنی شون زیاد بشه

آره درست میگی ولی نمیتونم فکر نکنم آخه پسرم داره 4 سالش میشه دوس ندارم اختلاف سنی شون زیاد بشه

هرچقدرم تو فکرتو درگیر کنی و غصه بخوری تاخدا نخواد فایده ای نداره پس بسپار به خودش تاهروقت صلاح دید بهتون یه کوچولوی سالم و صالح بده انشاءالله