2777
2789

خواهرم جاریمم میشه بچش شپش گرفته بود ازقصد انداخت به جون ما 

دوروز پیش هم بچه خواهرشوعرم سرماخورده بود رفته بودن خونه خواهرم مارو هم زنگ زد گفت بیاید ماهم رفتیم گفتن بچش مریض نیس که حساسیت داره بعد پسر خواهرم ازاون سرما خوردگی گرفته 

مامانم اومد امروز خونه ما خواهرمم باپسرش اومد ازمن پنهون میکردن دیدم پسرش گلو درد داره صدا خفه درمیادازش میگم سرماخورده لطفا ازدختر من دوری کن یهو برداشت ماچش کرد منم بردم صورتشو شستم دخترم گریه کرد خواهرم سرسفره پاشد رفت میگه جنی بازی درمیاری 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم بنظرم تو یکم رفت و امدتو کم کن خوی خواهرت بیشتر رفته سمت جاری بازی در اوردن

دیشب اومده خونه ما بیاموهای منو فرکن خوب شد خودم توخونه کارداشتم زیاد محلش ندادم زود رفت  نگو بچشو اورده بچه منو مریض کنه ایین هرزمان میاد من میفهمم یه دردی داره اومده دردشو بده به ما امروز پسرش حرف زد فهمیدم 

دیشب اومده خونه ما بیاموهای منو فرکن خوب شد خودم توخونه کارداشتم زیاد محلش ندادم زود رفت نگو بچشو ا ...

احتمالا حس رقابت بهت پیدا کردا

برام دعا کنید یه پسرخوب و سالم بیاد تو زندگیم 🤍�
متمفرم از همچین آدماییهمینا هستن که حسودن چشم دیدم خوشی و پیشرفت هیشکیو ندارنطرف به سلامتی بچه خواهر ...

من میرم اموزس خیاطی خودش و شوهرش گوش شوهرمو پرررررررررر میکنن علنا میگن نزار بره زن پول دربیاره روسرمرد خودشوخراب میکنه