2777
2789
عنوان

از شوهرم متنفرم هیچ حسی بهش ندارم

257 بازدید | 11 پست

اینقدر که اخلاقای بد ازش دیدم دیگه حالم ازش بهم میخوره ، وقتی پیشم نیس حالم خوبه.  وقتی میبینمش استرس میگیرم ، دلم نمیخاد ببینمش این حس رو تا به حال به هیچ ادمی نداشتم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تازگیا خیلی بیشتر شده این حس تا حدی که دلم میخاد گریه کنم وقتی میبینمش ، خیلی بدم اومد یهو ازش

اگ بارداری خوب بخاطر هورمونه اگ هم نه ببین چ کاراییش می‌ره رو اعصابت ی چند وقت اصلا بهش توجه نکن ن ب خودش ن ب حرفا و حرکاتش کلا بیخیالش شو وگرنه اینطوری ب خودت ضربه میزنی ندید بگیرش البته سخت هست ولی شدنیع بخودت برس بیرون برو سرتو با ی چیزی گرم‌ کن ک اون هی جلو چشمت نیاد

اگ بارداری خوب بخاطر هورمونه اگ هم نه ببین چ کاراییش می‌ره رو اعصابت ی چند وقت اصلا بهش توجه نکن ن ب ...

حالمو با کاراش بهم میزنه ، بدون چادر نمیزاره جایی برم داد و بیداد راه میندازه ، تنهایی حق ندارم جایی برم ، خیلی اخلاقاش بد شده و مدام اعصابمو سر هیچ و پوچ بهم میریزه ، واسه همه مشاور خانوادست ولی تو زندگی خودش یه هیولا... نمیدونم چم شده ولی دیگه متنفرم ازش

حالمو با کاراش بهم میزنه ، بدون چادر نمیزاره جایی برم داد و بیداد راه میندازه ، تنهایی حق ندارم جایی ...

اینارو با سیاست زنانه باید اوکی کنید آهسته آهسته با جنگ و دعوا نه بعضی زنا خوب ناز و کرشمه بلدن شوهرشون خذشون میشه بخدا