2777
2789

چکار کنم اصلا دلم به ادامه نیست همش انرژی منفی میدن اطرافیان یه ماشین دارم نهایت ۲۰۰ تومن. طلا ندارم ماشینم پیش قسط مهریه مه با نامه کسر از حقوق ماهیانه بردم محل کار

خانوادم به زور و اجبار‌ میگن طلاق نگیر بمون بخاطر بچت 

اما من بخاطر بچم تا الان ادامه دادم و اینکه نخام برگردم خونه بابان لیچار بشنوم موندم

جداشو 

لطفا دعا کنید برای حاجتهام‌. لطفا دعا کنید برای بخشیده شدن گناهانم حق الناسایی که به گردنمه و نتونستم جبران کنم  .‌هر کسم خواست  زیارت عاشورا بخونه  برام . ممنونم .‌اسمم سمیرا 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

توجیه نمیگما دلیل خیانتش چیه اصلا جوابی داره جو خونتون چطوره خرج و مخارج خوش گذرانی اینا دارید 

اگر میتونی یک مدت تحمل کن یک خونه برای خودت دست و پا کن حالا چه با پول رهن چه خرید 

بعد فکر طلاق باش 

اگ جا داری پول داری جدا شو

مامانم اینا میگن اصرار به طلاق داری حتما زیر سرت بلند شده خبر دارن شوهر من اندازه صد برابر موهای سرم ماهی دو بار خیانت میکنه دنبال ناموس مردم‌زنای خراب و بیوه و ایناس

اینجاس که استقلال و شغل داشتن بدرد میخوره کسایی که میگن زن نبابد کار کنه الان میبینن چقد درامد خوبه

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘
من اصلا ادم اجبار نیستم همه چیمو بخشیدم جدا شدم .تازه من خیانت ندیدم دوسش نداشتم جدا شدم

من اوضاعم خیلی ناجوره شوهر من مرتبا دنبال زنای مطلقه بیوه زنای ناجور پول بریزه براشون دست به ناموس مردم بزنه تیکه بندازه تعقیب کنه خیلی ناجوره

توجیه نمیگما دلیل خیانتش چیه اصلا جوابی داره جو خونتون چطوره خرج و مخارج خوش گذرانی اینا دارید اگر م ...

آخرین خیانت ۹ماه میگزره از اول سال درخاست طلاق دادم مهریه گزاشتم اجرا ۹ماهه داستان داریم دعوا ملافه شر

خیانت اصلا دلیلش مهم نیس

شوهر من میگه ازبس نشستی تحمل کردی و بخشیدی من منم برام عادی شد خیانت میباس زودتر بری شکایت کنی تا سرم به سنگ بخوره زنایی که سینه باسن بزرگ دارن من ببینم تحریک میشم دوسدارم بخدا زنه خراب بود و ...

هست کی گفته دلیلش مهم نیست ؟

شوهر من میگه ازبس نشستی تحمل کردی و بخشیدی من منم برام عادی شد خیانت میباس زودتر بری شکایت کنی تا سرم به سنگ بخوره زنایی که سینه باسن بزرگ دارن من ببینم تحریک میشم دوسدارم بخدا زنه خراب بود و ...