2777
2789

سال قبل موقع امتحان نهایی ای مدرسه بدون اینکه در کتاب و باز کنم معدلم ۲۰ شد نمیخوام بگم خیلی حالیمه یا مخم نه واسه این بود ک طی سال زیاد خوندم و اونموقع تازه شروع کرده بودم به خوندم کتابای روانشناسی زرد و خیلی بهم کمک کرد با اینکه نیاز نبود ولی روزی ۱۰ ساعت هم میخوندم اما الان نهایتا ۴ ساعت با این حال هنوز شاگرد برتر کلاسم تست ضریب هوشی هم دادم و واقعا از خودم راضیم ولی رفتار بقیه انقد روم تاثیر گذاشته که حس میکنم خیلی ضعیفم

ماشاالله هزار ماشاالله دختر باهاشون و زرنگ 

کاش من یک درصد مثل شما بودم تو بهترین نسخه از خودت هستی 

آینده ایی روشنی در انتظارته با این وجود 😍

لطفا راز موفقیتت رو به من هم بگو 

میتونم درخواست دوستی بدم؟!

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)                            دختری از قوم لُر😍🤍

تو فوق العاده ایی و جزو تیزهوشان محسوب میشی 

رشتت چیه گلم؟!

به این فکر کن که یکی مثل شما برای خوندن یک درس کلی تایم میزاره و ....

یا تنبلی میکنه و نمیخونه کنکوریم هست 🥲

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)                            دختری از قوم لُر😍🤍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ولی انقد مشکل خونوادگی دارم که الان دو سالی میشه حتی خواب هم واسم سخته 

قبلا هر شب بختک داشتم و کابوس می‌دیدم و الان خداروشکر اینا رفع شده اما مغزم کل شب ک خوابم فعاله و ب چیزای مضخرف فکر می‌کنه و واقعا عذابم میده

با این حال بدون اینکه من تبلیغی کنم ی دختر کلاس نهمی ازم خواست مشاورش شم الان همیشه نفر اول آزمون جامع مدرسشونه اما توی مدرسه خودمون من هیچوقت هیچ تلاشی برای اینچیزا نمی‌کردم و تقریبا بین رتبه ۱۰ تا ۱۵ مدرسه میشدم اما بیشتر از همه این اذیتم می‌کنه ک نمیتونم اونقدر ب خودم انگیزه بدم ک منم بخونم غریبه ها بیشتر از بقیه منو حمایت میکنم خصوصا همکلاسیام یا معلمام اما خانوادم همیشه دست کم میگیرنم از بیرون رفتن بدم میاد ولی ب زور منو راهی میکنن برم دیگه واقعا نمی‌دونم چیکار کنم

ماشاالله هزار ماشاالله دختر باهاشون و زرنگ کاش من یک درصد مثل شما بودم تو بهترین نسخه از خودت هستی آ ...

من فقط کتاب توسعه فردی و پادکست میخوندم و گوش میدادم کلی روتین عوض کردم دلیلش همینه هنوز ک هنوزه ام هیچ موسسه ای آزمون نمی‌دم حتی کلاس بیرون هم نمیرم 

من فقط کتاب توسعه فردی و پادکست میخوندم و گوش میدادم کلی روتین عوض کردم دلیلش همینه هنوز ک هنوزه ام ...

میشه بهم کتابا و پادکست هایی که میخوندی و گوش میکردی رو معرفی کنی؟اونایی که واقعا برات مفید بوده وبهت حس خوب داده و باعث بهتر شدنت شدت

✍🏻هرچی که بوده و هست با یک رویا شروع شده💜
میشه بهم کتابا و پادکست هایی که میخوندی و گوش میکردی رو معرفی کنی؟اونایی که واقعا برات مفید بوده وبه ...

اره عزیزم پادکستارو زیاد یادم نیست ولی بیشتر از مهیار بود وب سایت خودشم به اسم یک حس خوب هست سرچ کنی میاره برات

کتاب ها هم جادوی فکر بزرگ / نمیتونی ب من آسیب بزنی/ خودت و به فنا نده/ باشگاه پنج صبحی ها/ هنر ظریف بی‌خیالی/ برند خودت باش/راز و...حتی سراغ ۴۸ قانون قدرت هم رفتم🫡

میشه بهم کتابا و پادکست هایی که میخوندی و گوش میکردی رو معرفی کنی؟اونایی که واقعا برات مفید بوده وبه ...

نمیشه گفت کدوم مفید بوده چون همشون بلاخره ی قسمتی از کتابشون یه مطلب خیلی مفید داشتن واسه ارائه مثلا باشگاه پنج صبحی ها ی جمله داره که میگه بهترین روش آموزش خوداموزیه و منم بخاطر همین سعی میکنم هرچیزیو خودم یاد بگیرم تا راحت بیاد تو مغزم (اونجوری مطلب زود از ذهنت میره)