جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
متاسفانه علت و درمان اغلب بیماریهای نورولوژیک مشخص نیست مثل ام اس پارکینسون میگرن ای ال اس و ... ولی بیشتر میگن از سردیجات و اعصاب و تنش های زندگی نشات میگیره
هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی! عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤
هایپرهیدروزیس هم درد نداره اما شکنجت میده زندگیتو مختل میکنه
یا یه جاهایی که از گرما به معنای واقعی حس مرگ داری و پوستت همزمان عرق میکنه و میسوزیییی از داخلم حس آبپز شدن دار مخصوصا هایپرهیدروزیس داشته باشی کف دست و پات عرق کنه ۱۰۰ بار میمیری بدون زنده شدن 😂💔
اصلا بیشتر این بیماری ها به خاطر همین عصاب و حال بد و فکر و خیاله
اره متاسفانه ولی برا من بدبخت از بچگی بود
اون موقع چ فکر و خیالی 😭😭
هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی! عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤