2777
2789
تزریق انجام بده .شاید مایه گوشت تکون خورده

مایع تکون بخوره باعث سرگیجه شدید و بی تعادلی و وزوز میشه که هیچکدومو ندارم. دکتر هم همچین تشخیصی نداد واقعیتش

دیگه بیخیال درمان شدم دارم تحمل میکنم

🤍.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این میگرن به خاطر چیه چرا درمان نداره

متاسفانه علت و درمان اغلب بیماریهای نورولوژیک مشخص نیست مثل ام اس پارکینسون میگرن ای ال اس و ... ولی بیشتر میگن از سردیجات و اعصاب و تنش های زندگی نشات میگیره

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤

هایپرهیدروزیس هم درد نداره اما شکنجت میده زندگیتو مختل میکنه 

یا یه جاهایی که از گرما به معنای واقعی حس مرگ داری و پوستت همزمان عرق میکنه و میسوزیییی از داخلم حس آبپز شدن دار مخصوصا هایپرهیدروزیس داشته باشی کف دست و پات عرق کنه ۱۰۰ بار میمیری بدون زنده شدن 😂💔

من اینارو خیلی تحمل کردم

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

متاسفانه علت و درمان اغلب بیماریهای نورولوژیک مشخص نیست مثل ام اس پارکینسون میگرن ای ال اس و ... ولی ...

اصلا بیشتر این بیماری ها به خاطر همین عصاب و حال بد و فکر و خیاله

سزارین چرا؟

لحظه ی ریکاوری و اولین قدم ها واقعا سخته..

عمل سختیه دیگه درسته با قرص اروم میشه اما خب ...

ولی خب میتونم بگم دندون درد چون با مسکن اروم نمیشد از همشون سختتر بود

یا امیکرون که گرفته بودم تبو لرزش وحشتاک بود و هیچجوره کنترل نمیشد

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤
اصلا بیشتر این بیماری ها به خاطر همین عصاب و حال بد و فکر و خیاله

اره متاسفانه ولی برا من بدبخت از بچگی بود

اون موقع چ فکر و خیالی 😭😭

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤
هایپرهیدروزیس هم درد نداره اما شکنجت میده زندگیتو مختل میکنه یا یه جاهایی که از گرما به معنای واقعی ...

یکمم از خاطرات خوبت بگو عزیزم خیلی ناراحت شدم برات همه رو یادآوری کردی😂😐

یکمم از خاطرات خوبت بگو عزیزم خیلی ناراحت شدم برات همه رو یادآوری کردی😂😐

اینا که چیزی نیست 😂😂🤣

ولی خودتو ناراحت نکن عزیزم 😂❤

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

اصلا نترس من اونقدر از زایمان میترسیدم که‌روز‌و‌شبم شده بود گریه ولی وقتی دردم گرفت اونقدر ذوق داشتم ...

منم همینجوری ام کابوس میبینم  . ولی خب عاشق بچم . مرسی عزیزم خدا بچتو برات نگه داره 😍 ❤️ 

چشمم ایشالا که دیگه دردی رو تجربه نکنی خلاصه😂💜

مرسی از دعای خیرت سلامت باشی ❤ ولی خب آدم مرده درد تجربه نمیکنه ایشالا دردایی که از این به بعد تجربه میکنم چیز خاص و مهمی نباشه 😂🤍

منم همینجوری ام کابوس میبینم . ولی خب عاشق بچم . مرسی عزیزم خدا بچتو برات نگه داره 😍 ❤️

همش به خودت یاداوری کن خدایی که این‌بچه‌رو‌بمن‌داده خودشم‌سالم‌بدستم‌میرسونه

ممنون خوشگلم😍❤️

از قوى‌ترين بهونت، قوى‌تر باشᥫ᭡