2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره بعد نصف شب بود ساعت ۴ پاشدم برم دستشویی گفتم الان خوب میش الان خوب میش یهو گرفت همونجا جیغغغغ زد ...

وای تو بیمارستان هر دقیقه که میگذره برابری میکنه با یکساعت واقعا وحشتناکه درک میکنم

درد پریودی😭😭😭

و سقط جنین 

تابش ناگریزِ نورم، رویش ناگزیرِ بذرم.ریشه دارم، استوارم، من؟ درختِ امیدِ وطن.بچه‌ی کارم، گمنامم، پینه‌ی دستِ رویاام.فصل اتحاد، گردانم، خون نداام. سلطانم.خشکیِ قلبِ یه دریاچم، بالِ بریده‌ی پروازم.سیلی صورت سربازم، تیرِ تو سینه‌ی اهوازم.فقر بلوچم، کولبر کوردم، زبان مادری عربم تورکم.من دختر ایرانم، بختیاری‌ام نمادِ جرات❤️‍🔥

همیشه فکرمیکردم دردزایمان بدترین درده طبیعی زایمان کردم دردش خیییییلی زیاده غیرقابل تصوره ولی هنوزم‌ ...

آره چون فقط جسمی نیس از اعصاب و روانم دردت میده 

برای من؛ برای کسی که تا آخرین لحظه برای من جنگید:)

درد زیاد تجربه کردم ولی بالاخره خوب شه ادم یادش میره

ولی سردرد لعنتی از بچگی تا اخر عمر باهام هست بدترین درده

سردرد میگرنی دارم وحشتناکه یهو چند روز طول میکشه بعد ک خوب میشه بعد چند روز دوباره برمیگرده چند روزه دیگه ادامه داره یعنی کلا زندگیم همش درد و عذابه💔

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤

سه بار کرونا گرفتم مردم و زنده شدم 

پریودی هام هر کدومش انگار زایمانه 

یه بار از ۸ تا پله با پهلو افتادم 

کلی بلا سرم اومده 😂😂بازم هست

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................