2777
2789
عنوان

من حس میکنم خنگ شدم🫠

139 بازدید | 16 پست

جدی میگم قبلا خیلی خوب میخوندم و یاد میگرفتم یعنی بهتر از الان 

ولی یه مدتی هست نمیتونم درس بخونم 

سر کلاسا هم هیچی نمیفهمم 

یه ساله ساعت مطالعم میانگین ده دقیقه اس 

دانشجو ام هستم 

فقط امتحان خوندم پاس شم که اونم همینقد که گفتم پاسم کردن فقط 

بگین چیکار کنم بخدا دارم دیوونه میشم 

از خنگی خودم ازینک بقیه میفهمن من نمیفهمم از درس نخوندنم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی بجز کتاب درسی هم اثر داره تو ای کیو

تفکر کردن اثر داره 

کتاب خوندن باعث میشه دیدگاهتان نسبت به زندگی تغییر کنه وقتی کم کم فکر کنی به نوشته های کتاب به مرور عادت می کنی کخ به بقیه چیز ها هم فکر کنی

ولی نباید صرفا بخونی که مغزت پر بشه بلکه باید ساعتی رو هم قرار بدی که درمورد نوشته هاش فکر کنی ،کتاب خوب انتخاب کنی،بعد هرکتاب ببینی چه تاثیرات مثبت یا منفی روت گذاشته

در ضمن مغز نیاز داره به یه ماده خام که روش فکر کنه اگه یه چیزی بهش ندی خودش یه چیز چرت و پرت برای تفکر می سازه

امتحان میکنم ممنون

خواهش می کنم فقظ یادت باشه منظم بخون مثلا اینکه یه روز بخونی یا یه روز نخونی نباشه هرروز یه مقدار صفحه مشخص در ساعت مشخص بذار و نیم ساعت هم برای تفکر در صفحاتی که روز خوندی

اگه کتاب رو خریدی یادت باشه زیر جملات مهم خط بکشی

اگه از کتاب خونه گرفتی می تونی یه دفتر هم برداری نکته جالبی به نظرت اومد داخل دفتر بنویسی 

ببین باید سعی کنی مغزتو به بازی بکشی جدول حل کن سودوکو حل کن 

. منم این شکلی بودم اینستامو پاک کردم و خیلییی بهتر شدم انقدر تو اینستا ویدیو های کوتاه دیدیم دیگه نمیتونیم برای چیزای بلند مدت تمرکز کنیم.

تمرکز کن روزی ۲۰ صفحه کتاب پشت سر هم بخون بدون این که گوشیتو برداری. اولاش سخته ولی بعدش راحت میشه

روزی یکی دو بیت شعر حفظ کن 

من این کارارا رو کردم و الان خیلییی بهتر شدم

از قدیم گفتن جواب ابلهان خاموشیست.