تو اینستا رو که باز میکنی همه یا بلاگر شدن یا دخترهایی که فروشنده آن منم دلم میخواد یه چیزی یاد بگیرم به نظر شما چی خوبه ؟؟ازبس همه فعالن حس بدی بهم دست میده
نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
خدایا...! چه یافت آنکه تو را گم کرد، و چه گم کرد آنکه تورا یافت؟:) ولله ولله ولله از مهمترین شئون عاقبت به خیری رابطهی قلبی ، دلی و حقیقی ما با این حکیمیست که امروز سکان انقلاب را به دست دارد... و در قیامت خواهیم دید مهمترین محور محاسبه این است... (شهید قاسم سلیمانی)
بیکار بودم گفتم ی درآمدی داشت باشم . پیج زدم اینستا و تبلیغ و ....کارم گرفت
چه جالب وقت گیر و سخت نیست؟ کثیف کاری نداره؟جا مبخواد ؟؟ من عکاسم دلم میخواست یه هنر دیگه هم یاد بگیرم و پیج بزنم نقاشی دوست دارم گلدوزی هم خوبه ولی حوصله میخواد بنظرت همون تابلو دکوراتیو مشتریش بیشتره یا گلدوزی
لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻