به خاطر هجوم اخبار بد که هر روز و هر لحظه به ذهنمون وارد میشه از طریق اینستاگرام و فضای مجازی تلویزیون و مردم.قبلا این طوری نبود قبلا آدما از هیچی خبر نداشتن ولی امیذوار و خوشحال بودن الان همش ترس نگرانی استرس ناامیدی
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
خودمون وسط جامعه داریم زندگی میکنیم قطعا قبل از اینکه خبری منتشر بشه تک تک مردم شاهد عینی هستن عزیزم
و ما زمستان سرد دیگری راسپری خواهیم کرد باعصیان بزرگی که درونمان است وتنها چیزی که گرممان میدارد اتش مقدس امیدواریست '''🌀 ''''ترجیح میدم تلخ هیچکس پسند باشم تا شیرین مگس پسند''''(درخواست دوستی ممنوع)
والا ن اخبار میبینمن ت اینستا دنبال اخبار و این چیزام .منتهی ن کورم ن خنگ!وضع جامعه و قیمت های نجومی ...
رب گوجه ۷۵ هزارتومن
خنده داره بخدا 😂
و ما زمستان سرد دیگری راسپری خواهیم کرد باعصیان بزرگی که درونمان است وتنها چیزی که گرممان میدارد اتش مقدس امیدواریست '''🌀 ''''ترجیح میدم تلخ هیچکس پسند باشم تا شیرین مگس پسند''''(درخواست دوستی ممنوع)
از فروشگاه ها بخر.جانبو مکنزی رو میده 57کوروش رعنارو میده 46
واسه خوابگاه یه دونه گرفتم شام بپزیم
رب طبیعت دونه ای ۷۵ تومن
والا ن اخبار میبینمن ت اینستا دنبال اخبار و این چیزام .منتهی ن کورم ن خنگ!وضع جامعه و قیمت های نجومی ...
من خودم معترض ترینم.ولی این حس افسردگی و ناامیدی طبیعیه؟یعنی چون قیمتا داره بالا میره نه اعتراض می کنیم نه هیچی خودمون و با غم و ناراحتی باید نابود کنیم؟من میگم حس امید به زندگی از بین رفته.قدیم مردم غذای ساده می خوردن اما شاد بود دلشون این و انکار می کنید؟
خودمون وسط جامعه داریم زندگی میکنیم قطعا قبل از اینکه خبری منتشر بشه تک تک مردم شاهد عینی هستن عزیزم
همیشهوسط جامعه بودیم هیچوقت اوضاع ایران درست نبود اعتراض که نمی کنیم چیزی و که نمی تونیم تغییر بدیم ولی این حس ناامیدی و افسردگی فراتر از قیمت هاست امید به زندگی از بین رفته.قدیم مردم غذای ساده می خوردن تو خونه ی ساده زندگی می کردن ولی دلشون شاد بود