2777
2789

پارسال با یکی از دبیر ها دعوام شد والا چیز خاصی هم نبود منم رفتم معذرت خواهی کردم ازش و خانواده ام هم اومدن با گل و شیرینی پیشش 

بعد دیگه هیچی اونم همش سرکلاس تیکه انداخت و مسخره ام کرد و یه چرتی هم به کلاس دیگری گفت که داخل کل مدرسه آبروم رفت و گفت نوبت دوم نمره ایی بهت میدم حال کنی این کار رو هم کرد 

خانواده ام رفتن آموزش و پرورش هیچ پیگیر نشدن

ولی مدیر پیگیر شد از اون مدرسه اخراجش کرد 

اومدم کلاس دهم از در اومدم دیدم هنوز این دبیر ام هست اونم زیست هنوز بشدت لج میکنه من ساکت میمونم به درس گوش میدم 

الان مراقب امتحان نوبت اول مون بود بعد همش مونده بود بالا سرم من همش برگه ام رو پشت و رو کرد میخواستم بگم منه اسکول جلوی خودمو گرفتم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بخوره داخله سرش؟؟؟؟؟دقیقا داخله سرش کجامیشه؟؟؟

آره عقب مونده روانی 

من لج ام بگیره نابودش میکنم نمیدونی با کسی در افتاده 

اصلا نمره اش برام مهم نیست فقط میخوام نابودش کنم 

خدا لعنتش کنه اللهیلیاقت معلمی نداشته و نخواهد داشت

تازه دوسال هست شده دبیر شاخ شده 

بعد از وقتی شده دبیر من دانش آموزش بودم 

عقده ایی بدبخت دیگه واقعا اصلا نمره اش برام مهم نیست فقط میخوام نابودش کنم 

اه چقدر عقده ای بعد امثال این احمق ها میشن معلم بچه های ما روانیشون میکنند

پسر من یک معلم امسال افتاده دچارش من موندم کی به این بی سواد ها مدرک داده 

چند سال چه معلم های خوبی که داشت امثال این معلم خون ما و بچه ها کرده تو شیشه از بی سوادی و توضیحات چرت 

و خواسته های مزخرف روزی یک کشتی به بچه ها فقط مشق میگه اینم سوالات سرشار از ابهام که خودش هم بلد نیست حل کنه 

ول کن منم همیشه با یکی از معلما دعوام میشد چون خیلی مسخرن فک می کنن چون معلممن شاخن

۲ سال هست ولم نمیکنه 

هرجا میرم هست 

این همه اون هر غلطی خواسته کرده سکوت کردم ولی دیگه منم میخوام مثل خودش رفتار کنم یعنی چی اون دبیر هست باید سکوت کنم یعنی اون خوب قشنگ نابودت کنه تو سکوت کنی 

تازه دوسال هست شده دبیر شاخ شده بعد از وقتی شده دبیر من دانش آموزش بودم عقده ایی بدبخت دیگه واقعا اص ...

برید شکایت کنید . بیجا میکنه با دانش آموز همچین رفتار احمقانه ای داره!

برو به مدیر جدیدت بگو تا به اون گاو بگه خودشو جم کنه 

بگو حتی خانواده اومدن کلی منت شا کشیدن ولی بازم بی چشم و روعه

سر چی بحثت شد؟ چه رفتاری باش داشتی؟

کم سن و ساله؟

❌درخواست دوستی نمی‌پذیریم ❌🙃
اه چقدر عقده ای بعد امثال این احمق ها میشن معلم بچه های ما روانیشون میکنندپسر من یک معلم امسال افتاد ...

واقعا نمیدونم آموزش و پرورش این عقده ایی های اسکول رو چرا میکنه دبیر 

واقعا درک نمیکنم 

۲ سال هست ولم نمیکنه هرجا میرم هست این همه اون هر غلطی خواسته کرده سکوت کردم ولی دیگه منم میخوام مثل ...

من نگفتم سکوت کن ببین اگه پایه ای ترسو نیستی 

هر چی گفت سرتا پاشو قهوه ای کن از عواقبش نترس 

میتونی بدون فحش قهوه ای کن 

برید شکایت کنید . بیجا میکنه با دانش آموز همچین رفتار احمقانه ای داره!برو به مدیر جدیدت بگو تا به او ...

خانواده ام میگن هنوز اذیت ات میکنه میگم نه درحالی که نابودم کرده افسرده شدم همش گریه میکنم چون بشدت ازش میترسم 

آره ۲۳ سالشه 

خودش دعوا رو شروع کرده داشتیم می رفتیم اردو لباس های بیرونی ایم رو دید غش کرده خنده همش با بقیه دبیرا پچ پچ کرد برای لباس های من 

منم قشنگ با خاک یکسانش کردم جوری که بشدت حالش خراب شد 

خانواده ام میگن هنوز اذیت ات میکنه میگم نه درحالی که نابودم کرده افسرده شدم همش گریه میکنم چون بشدت ...

ایول کار خوبی کردی شستیش 

عابروش جلو همکاراش رفته آتیشی شده 

به درررک

برو به خانواده بر..ینن بش

کاری کنید به گ*ه خوردن بیافته 

❌درخواست دوستی نمی‌پذیریم ❌🙃
من نگفتم سکوت کن ببین اگه پایه ای ترسو نیستی هر چی گفت سرتا پاشو قهوه ای کن از عواقبش نترس میتونی بد ...

ازش مثل سگ میترسم 

البته فقط من اینطور نیستم یه دبیر ۴۵ ساله داشتیم بهم گفت پارمیدا خودت رو بدبخت کردی فاتحه ات رو بخون 

گفت بیچاره ات میکنه