2777
2789
بحث سیاست نیست عزیزم اعتماد به نفست کمه،نمیدونم چند سالته ،ولی اگه میتونی برو یه جایی کار کن که مجبو ...

بیست سالمه

اره باید شاغل شم

ینی صد درصدی درست میشه؟ اخه گفتن بری دانشگاه اوکیه اما من ترم یکم تموم و درست نشد

راستی خیلی خوب کنفرانس مقدم تو دانشگاه دخترا میگن چقدر اعتماد ب نفس داری

اما از حقم نمیتونم دفاع کنم

نمیدونم بالاخره دارم یا نه اعتناد ب نفسو

این کاربری دست سه تا رفیق دهه هشتادیه.

وقتی دور هم جمع شدین جوگیر نشو همه چیو تعریف کنی اون لحظه ادم دلش میخاد همه چیو بریزه وسط بعدا پشیمون میشه

تا ازت نظر نخواستن نظر نده 

تا سوال نپرسیدن جواب نده

تو مسائل خانوادگی بقیه دخالت نکن نظر نده .....

....

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مثلا یکی بدم رو جلو روم میگ چکار کنمب شوخی و باخنده میگه ک بگه شوخی کردممامانم هم تهدید میکنه حق ندا ...

حقیقت من اینجور مواقع به طرف جدی میگم عزیزم متوجه منظورت نمیشم میشه واضحتر بگی اینجور طرف یا مجبوره بگه شوخی بود که بگو شوخیت آزار دهنده است یا هم حرفشو اصلاح کنه که تشکر کن فقط جدی نه با عصبانیت نه با خنده

دقیقا با ی لبخند کوچک برعکسشو بگومثلا میگن چقد درس میخونی بگو نمیخوام بیکار باشم سرم تو زندگی بقیه ب ...

مثلا میگن هیچجا نمیری ارتباط نداری با کسی اجتماعی نیستی

حقیقت من اینجور مواقع به طرف جدی میگم عزیزم متوجه منظورت نمیشم میشه واضحتر بگی اینجور طرف یا مجبوره ...

ینی تشکر کنم که رید بم?ببخشید رکگفتم

مثلا یکی بدم رو جلو روم میگ چکار کنمب شوخی و باخنده میگه ک بگه شوخی کردممامانم هم تهدید میکنه حق ندا ...

ولی چه مامانتم طرف اوناست به مامانت بگم حتی اگه شوخی کنن دارن شخصیت منو زیر سوال میبرن تو مامان منی نه اون

ولی چه مامانتم طرف اوناست به مامانت بگم حتی اگه شوخی کنن دارن شخصیت منو زیر سوال میبرن تو مامان منی ...

میگ دختر مجرد باید گوه بخوره که یکی بگیردتش

بخدا پیرم کرده

پیرم کرده خداااااا

ینی تشکر کنم که رید بم?ببخشید رکگفتم

اگه اصلا کرد و جمله خوبی گفت چون خیلی ببینن جدی هستی جمله رو عوض میکنن گفت آره شوخی کردم هم میگی آزار دهنده است و ناراحتم می‌کنه این حرفت بهشم بگو بنظرم از یه سنی به بعد آدما باید خیلی شوخیا رو نکنن بچه نیستن فرق خوب و بد رو نفهمن کلا غیر مستقیم برین بهش مثلا جاریم یه حرف بدی به اون جاریم زد گفت شوخی کردم جاربم زد به دعوا و ناراحتی اون که حرفو زده بود از من به عنوان شاهد پرسید مگه من چی گفتم حرفم بد بود تو یه جمع شاید پنجاه نفره منم گفتم آره حرف بدی زدی گفت من فقط شوخم منم گفتم بهش آدم از یه سنی باید عقلش برسه چه شوخی آزار دهنده است نکنه با بقیه این بیشتر عصبیش کرد تا دعوا و و جیغ و داد جاریم که این با گریه به نفع خودش تمومش کرد گاهی به جای دعوای متقابل جدی باش 

میگ دختر مجرد باید گوه بخوره که یکی بگیردتشبخدا پیرم کردهپیرم کرده خداااااا

خودش زن متاهله؟ بهش بگو عزیزم یعنی شما خوردی تا گرفتن البته ببخشید من بی ادب نیستم چون خودت گفتی برام سوال شد اینجور هم بی ادبش کردی هم جوابشو دادی

بیست سالمهاره باید شاغل شمینی صد درصدی درست میشه؟ اخه گفتن بری دانشگاه اوکیه اما من ترم یکم تموم و د ...

بله محیط دانشگاه و بیرون محل کار خیلی فرق داره ،تو محیط بیرون محل کار بحث هست ،حرف هست آدم های مختلف زیاد ،دانشگاه دور و بر دوست زیادهدو بحث دفاع تو کار و...نیست

میگ دختر مجرد باید گوه بخوره که یکی بگیردتشبخدا پیرم کردهپیرم کرده خداااااا

اتفاقا تا مامانت نبرت بالا و به بقیه یاد نده با ارزشی برای بقیه گرون نمیشی که بگن وای بریم دختر فلانی رو بگیریم . کسی نمیگه فلانی تو سری خوره بریم بگیریمش

اگه اصلا کرد و جمله خوبی گفت چون خیلی ببینن جدی هستی جمله رو عوض میکنن گفت آره شوخی کردم هم میگی آزا ...

اگه ابنو بگم مامانم پارم میکنه

میگ دختر نباید جواب بده

میترسه رو دستش بمونم

بیسواد

اتفاقا تا مامانت نبرت بالا و به بقیه یاد نده با ارزشی برای بقیه گرون نمیشی که بگن وای بریم دختر فلان ...

میگ فلانی محرد مونده بخاطر زبون تندشه

حالا فلانی یهودختر موفقه فقط ازدواج نکرده که ظاهرت بختش بستس وگرنه مهربونه

بگو فعلا کسی رو پیدا نکردم دوست قابلی باشه

میگ همن بدن همیشه تو فقط خوبی😂😂درحالی که واقعا من خوبم

ادم بخوبی خودم پیدا نمیشه بامعرفت باشه

والت