2777
2789
عنوان

ایکاش یوتوب رفع ف‌یلتر نشه

| مشاهده متن کامل بحث + 782 بازدید | 72 پست
ربط داره یوتوب به خاطر تبلیغ بین فیلم ها پول میده به تولید کننده ها و یوتوب ایران رو تحریم کرده پس ت ...

خب ب جهنم، یکی هفتاد میلیون ایرانی از یوتیوب بدون ف__یلتر استفاده نکنن تا امثال پریسا پور بلک و اینا ب پولشون برسن؟ طرف ماهی پونصد میلیون درامد دراه

خب ب جهنم، یکی هفتاد میلیون ایرانی از یوتیوب بدون ف__یلتر استفاده نکنن تا امثال پریسا پور بلک و اینا ...

من خودم موافق برداشتن فیلترینگم اما در کل توضیح دادم که بی ربط نیست

کاربری دست 98348نفره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوب پس ماهم تحریمشون کنیمی مشت بلاگر اونم بخاطر درامدشون مغز همه رو شست و شو دادن گفتن ن وایسیم وگرن ...

الان بخوایم یا نخوایم قدرت اول دنیا یه چیز دیگه اس ما نمیتونم به مردم بگیم واتساپ و تلگرام و بقیه چیزارو میخوای چی کار اینا ساده ترین ابزاره دنیاس الان عصر ارتباطات نمیشه که بریم تو غار .

الان بخوایم یا نخوایم قدرت اول دنیا یه چیز دیگه اس ما نمیتونم به مردم بگیم واتساپ و تلگرام و بقیه چی ...

مگ گفتیم برن تو غار

اول هرکاری با ایراده نمیگم مشکل نداریم ولی میشه حلش کرد 

ی کم تمرکزشونو میذاشتن رو همین ای.تا مشکل اشو رفع میکردن  بهتر از این بود بخان سکوی امریکایی ک هروقتم بخاد میتونه از اطلاعات کاربرا سواستفاده کنه ازاد کنن

خب ب جهنم، یکی هفتاد میلیون ایرانی از یوتیوب بدون ف__یلتر استفاده نکنن تا امثال پریسا پور بلک و اینا ...

وای وای چند شب پیش توی مغازه دیدمش 

اصلا من خجالت کشیدم بجاش🥲

واقعا الکی بلاگر هارو بزرگ میکنن

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم💙Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը🥲🫂

همه جا همینجوره ی عده مردم خیلی پولدارن ی عده متوسط ی عده ضعیففقط رسانه ی اونا قوی تره خوبی ا رو‌میگ ...

شما حرفت منطقی نیست 

هیچکس همچین تورم ثانیه ای رو تجربه نمیکنه جز کوبا ایران و کره شمالی و  کشورهای مستقیم درگیر جنگ 

شما نیخوای تاثیر چهل سال تحریم دخالت در همه امور منطقه با ارسال تسلیحات و پول و فشار خیلی زیاد روی مردم عادی رو همگانی و نرمالایز کنی 

واقعیت این نیست 

باید از خدابترسیم 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟
قدش بنظرت چنده از نزدکی دیدیش؟ خیلی کوتاهه بنظرم

آره قدش کوتاه و ریزه میزس

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم💙Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը🥲🫂

یوتوب به ازای هر چند بازدید پول میده به یوتوبرا ماچون با فی‌لتر شکن میریم اصلا معلوم نمیشه ایرانی هس ...

آها..خب به جهنم!😅 والا من جوش اینکه از بازدید من پول در نمیارن هم باید بزنم؟!ولش کن چقدر خودتو اذیت می‌کنی...