2777
2789
بچه ها تورو خدا دوستاتونو تگ کنین بیان بخونن کمکم کنن.به خدا تا حالا هر چی تاپیک زدم آخرش قفل کردم پ ...

منکه کفرم در اومد واقعا بزنی دهنش خون بالا بیارع سیریش خانوم

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
برادر خواهرا شروع کردن به صحبت کردن برا همین ارثیه مادرشون که چی کنیم زمین از دست نره و از این حرفا. ...

وای دختر چرا خودتو انداختی وسط

باید میگفتی من دخالت نمیکنم عزیزم هرجور خود داداشاتون صلاح میدونن

مبتلا به فیلوفوبیا یعنی ترس از عاشق شدن.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

گفتم حالا اگه دوباره زمینای بابارو فروختین بازم بگین ولی مطمئن باشین تا سهم شمارو طبق وصیت باباتون ندن پولشون براشون برکتی نداره

گفت آره داداشای من خیلی بدن.الان همه شون دست به یکی کردن گفتن باید ماشینو از مثلا علی(شوهر من) بگیریم و بین خودمون تقسیم کنیم.نباید ماشین بابا فقط دست علی باشه.

من گفتم فلانی خانم شما که روز خواسگاری خودتون گفتین ماشین مال علیه.شاید اون ماشین برا من خیلی مهم بود.شاید من فقط چون علی ماشین داشته بهش جواب مثبت دادم نمیشه که الان بگین ماشین نداره و ماشین مال باباست.خواهرشوهرم خیس عرق شد کل پیشونیش شد عرق یکم من و من کرد و چیزای نامفهوم گفت بعد گفت نه میدونی این ماشین نصف پولشو مادرم داده بود و گفته بود نصف پولشو من میدم که اگه یه وقت بیرونی جایی بخوام برم خریدی بخوام بکنم علی منو ببره برا اون داداشام اینطور میگن و باز زد به چرت و پرت و حرفای بی ربط گفتن

میخواستم دوباره بگم شما خودتون گفتین ماشین مال علیه و کاش الکی تو خواسگاری همچین حرفی نمیزدین.میخواستم بگم همین الانم که مادر هر جا بخواد بره علی میبرش حتی ما مسافرتم رفتیم مادرو با خودمون بردیم.دیگه روم نشد.من کلا خیلی دختر مظلوم و کم حرفیم.الان یکی دو باره یاد گرفتم جواب خواهرشوهرمو بدم اونم چون دیگه جونمو به لبم رسونده.الان فکر نکنین چون این حرفا رو زدم خیلی پرروام.

من حرفای اون شب خواهرشوهرمو هنوز به شوهرم نگفتم.نمیدونم اگه به شوهرم بگم و در جریان باشه بهتره یا نگم بهتره.مادرشوهرم هم زن خوبیه خیلی هم منو دوست داره.البته همین خواهرشوهرم هم خیلی دوست داره و پشتشه.نمیدونم اینبار رفتیم خونه مادرش بهش بگم فلانی گفته برادرا میخوان ماشینو بگیرن و شما خودتون که روز خواسگاری بودین چرا همونجا نگفتین ماشین مال شوهر من نیست؟ اگه از اول میگفتین پسر ماشین نداره ماشین قرعه کشی ارزون بهمون افتاده بود از زیر سنگم بود پول جور میکردیم میخریدیمش.نه اینکه الان با این قیمت ماشینا بگین علی ماشین نداره ماشین باید تقسیم شه

خواهر میخاد ماشین رو مالک بشه دیگه ...شوهرت هم گوش ب حرفشه ...ی جای کار میلنگه

نه واقعا بعضی مردا مظلومن از پس خانوادشون برنمیان

شوهر منم همینجوری بود تا دیگه انقد بدیهاشون واضح شد کلا کاتشون کرد

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
وای دختر چرا خودتو انداختی وسطباید میگفتی من دخالت نمیکنم عزیزم هرجور خود داداشاتون صلاح میدونن

چرا دخالت  نکنم؟وقتی ازدواج من خواسگاری من دخیل بوده چرا هیچی  نگم؟بذار حداقل از کاراش خجالت زده بشه

نه واقعا بعضی مردا مظلومن از پس خانوادشون برنمیانشوهر منم همینجوری بود تا دیگه انقد بدیهاشون واضح شد ...

شوهر من خیلی بی زبونه.واقعا و از ته دل ازسرویس دادن به خواهرش بدش میاد ولی نمیتونه نه بگه.الان برا ماشینم میدونم اگه بهش بگم نمیتونه حقشو بگیره.جالبه که همین چند وقت پیش برادرشوهرم اومد گفت بابا گفته فلان خونه برا تو هست.هیچکسم شاهئ نبودا.ولی قبول کردن داداشش خونه رو برا خودش فروخت.اون وقت ماشین مارو که همه شاهدن خواهرشوهرم میخواد ازمون بگیره چون بهش  سرویس نمیدیم

چرا دخالت نکنم؟وقتی ازدواج من خواسگاری من دخیل بوده چرا هیچی نگم؟بذار حداقل از کاراش خجالت زده بشه

با این اوصاف شما فقط زیر دِینِ بیخود هستی

اگه میبینی زورتون نمیرسه و در اخر ماشینو میگیرن از الان ماشینو بذارید خونه مادرش

این ماشین اسما به نام شماس

رسما به بقیه داره سواری میده

چه فایده

بذارید خونه مادرش بالاخره یا این وری میشه یا اون وری

حداقل تکلیفتون معلوم میشه

به شوهرت بگو .حرف های خواهرشوهرتو 

دیگه هم به خواهر شوهرت کاری نداشته باش با شوهرت دوتایی برید پیش مادرش و بگید توی خواستگاری گفتی ماشین برای علیه .و بخوتین به نام شوهرت کنه بدون اینکه کسی چیزی بفهمه .

چرا دخالت نکنم؟وقتی ازدواج من خواسگاری من دخیل بوده چرا هیچی نگم؟بذار حداقل از کاراش خجالت زده بشه

نه برا تقسیم ارث نباید میگفتی که براشون برکت نداره و دوباره بگو که سهم تورو هم مثل پسرا بدن

بعدشم انقد نگو روز خواستگاری اینو گفتید

این زنیکه پرو که براش مهم نیست اون روز چیا گفتن 

وقتی هم هیچ جا ثبت نشده حرف باد هواست

اگه میتونید ماشینو بفروشید خودتون یه ماشین تمیز خونگی بخرید 

سندشم بزنه به نام خودت که بدونن مال شماست دیگه نخواد بیاد بگیره 

بعدم یه چیزی بهت بگم

هروقت شوهرت رفت دنبال خواهر شوهرت توام باهاشون برو انقد میدون خالی نکن تو همین رفت‌وآمد ها خواهرشوهرت مخ شوهرتو میزنه

نزار باهم تنها بشن که حرف بزنن

مبتلا به فیلوفوبیا یعنی ترس از عاشق شدن.