2777
2789

اول شرایطمونو میگم یکم مطلع باشید 

پدرم مارو از شهر اورده روستا شرایط مالیشم معمولیه میتونست یه خونه حداقل۸۰متری کرایه کنه 

ماهی حداقل۷۰_۸۰میلیون درامدشه خلاصه مارو چندسال پیش اورد روستا

تو یکی از اتاقای مادرش زندگی میکنیم 

یعنی در حال حاضر خونه خصوصی خودمونو نداریم

یدونه اتاقه که درو باز کردنی هال هست تو هال هم مادربزرگ و پدربزرگم هستن که بیشتر مواقع هم مهمون دارن هال برای اوناست

امروز سه تا عمه هام اومده بودن با بچه هاشون 

و دوتا از شوهر عمه هام 

(اینم بگم من از عمه ها و مادربزرگم متنفرم چون هزار بار دلمو شکستن و بدترین حرفا رو گفتن)کشش نمیدم

اینا ک اومدن منو خواهرم نرفتیم تو هال پیش اونا

من هم بدم میاد ازشون هم حسودیم میشه به دخترعمه هام که خونه زندگی دارن ،حزیم خصوصی دارن، زیر پاشون سواری هست برای پدراشون از منم کوچیکترن من۲۶ سالمه اونا۲۰ ،دلم میگیره و احساس سرخوردگی میکنم ،همه جاشون طلا

خلاصه نرفتم

پدرم الان اومد تو اتاق دادو بیداد کرد 

که چقدر شما خرین آبروی منو میبرید همه جا

آدم میبینید فرار میکنید مثل مادرتون خر هستین

فقط برید پادویی خاله ها و داییاتونو بکنید حمالا

ریدم به کسی که تربیت یادتون داد ریدم تو قبر پدربزرگتون که مادرتونو یاد داد

باید کتکون بزنم تا ادم شید،از فردا حق ندارید برید سرکار تو همون اتاق ک موندید باید بمونید

من حلالتون نمیکنم فک کردید خدا میذاره روز خوش ببینید انقدر منو اذیت میکنید موقع پیریم

خانما زوره مگ جایی که دلم نمیخواد باشم؟

اونم پیش کی مادربزرگی که قبلا بما میگف خرابن میرن ک.......ون دادن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

به باباتون بگید یه چیزی هم داریم به نام عاق فرزند که گریبان پدرومادر بد رو می گیره باماهی ۷۰   ۸۰ میلیون چرا شماروزجرمیده چجورجواب خدارو میخوادبده البته شما احترامشو نگه دارید اما خداجای حق نشسته 

تو اشپزخونه بود اشپزخونمون تو حیاطه اشپزخونه مادربزرگم داخل خونه هست که نذاشت ما استفاده کنیم پدرم ت ...

خدا حفظش کنه. نمیدونم والا.... بابات چرا جدا نگرفت اونهمه حقوق میگیره.. چیکار میکنه؟

به باباتون بگید یه چیزی هم داریم به نام عاق فرزند که گریبان پدرومادر بد رو می گیره باماهی ۷۰ ۸۰ می ...

من تا حالا جوابشو ندادم فقط یبار انقدر غررر زد 

گفتم متنفرم از مادرت ایشالا بمیره در طول ۷ سال که تو روستا هستیم همینو گفتم ففط

خدا حفظش کنه. نمیدونم والا.... بابات چرا جدا نگرفت اونهمه حقوق میگیره.. چیکار میکنه؟

۲۰۰_۳۰۰میلیون داده به برادر بیشرفش 

همون برادری که سالها ازش بیخبر بود الان شدن مثلا جون جونی 

مادرم برا زنش موقع زایمان گل برده بود خیلیم گرون بود زنش انداحته بود اشغال میگف جادو کردن 

هیچی میگه از پیش پدر و مادرم الان برم مردم چی میگن

شما که شاغلید چرا از اون خونه نمیاد بیرون و برید شهر مستقل زندگی کنید ؟مادرتون خودش باید از حقش دفاع ...

البته اینم بگم من ازدواج اولم برای فرار از اینجا بود 

ک جدا شدم 

اما الان یواشکی ازدواج دوم کردم میخوام بعد یکی دو ماه بذارم برم از این خونه