2777
2789
عنوان

پدر شوهرم ام اس گرفته اصلا دلم براش نمیسوزه

| مشاهده متن کامل بحث + 723 بازدید | 48 پست
ببینید پدر و مادر تا یه جایی و یه سنی باید به بچه کمک کنن از یه جایی به بعد بچه باید خودش یاد بگیره ...

پس پدر و مادر شوهر هم از عروس هیچ توقعی نداشته باشند!!! 

تو این اوضاع اقتصادی اگر پدر و مادرها کمک نکنن نه پسر میتونه خونه بگیره نه دختر جهاز،اینکه پدر پسر خودشا بکشه کنار و بار زندگی روی دوش پسر و عروس بیچاره اول زندگی باشه نهایت خودخواهی یک پدر هست وظیفشه بچشا سر و سامون بده مثل پدر دختر که جهیزیه فراهم میکنه پدر پسر هم باید مقدمات عروسی و تهیبه مسکن را اماده کنه 

حرف من و شما متوجه نشدید من میگم وظیفه پدر شوهر گرفتن عروسی نیست اون وظیفه شوهرشه وظیفه اسی هم نیست ...

ببین عزیزم اگر پدر شوهر کمکی نمیکنه از پدر عروس هم انتظار جهاز نداشته باشه !!! هر دو پدرند مگه چه فرقی میکنه؟؟؟؟ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پس پدر و مادر شوهر هم از عروس هیچ توقعی نداشته باشند!!! تو این اوضاع اقتصادی اگر پدر و مادرها کمک نک ...

خب منم دارم میگم توقع داشتن اشتباهع کلا برای هر دو طرف میگم اما شما متوجه نمیشد که من چی میگم 

در ضمن زندگی سخته کلا همه دارن سختی این زندگیو تحمل میکنن 

هیچ کس نمیاد از نیاز خودش بزنه بده به یکی دیگه 

عزیزم قبول کنید الان با این وضعیت اقتصادی حتی یه پسر ۳۰ ساله هم نمیتونه خونه بخره وظیفه خانوادشه کمک ...

ببین گلم خیلیا اینی که شما میگی رو انجام نمیدن و واقعا انتظار داشتن بی فایدس درست نمیگم؟

خب نمیشه که با دعوا کاریو پیش برد

همین همکارِمن پارسال ازدواج کرد اتفاقا اصفهانی هم هستن شوهرش گفته بود من خودم جهاز تهیه کردم از خونواده شما انتظاری ندارم دوماد حدود ۴۰ سالش بود همکارمنم ۳۴، ۳۵ سال

همه چیو خودشون دونفری گرفتن حتی عروسی آدم کیف میکرد برای این شهامت و البته استقلالی که بهش رسیده بودن

بنظرت توقع نداشتن بهتره یا اینکه همش چشم آدم دنبال کمک پدرومادر باشه؟

شما درست میگی شرایط برای جوونا سخت شده ولی کاش به اون حد از استقلال مالی برسن بعد برای ازدواج اقدام کنن خیلی از خونواده ها بخصوص خونواده پسر توی اینجور وقتا کمک آنچنانی نمیکنن نمیشه که به زور ازشون درخواست کرد

مرنج و مرنجان، گوشت که تلخه روی کلام و زبانت کارکن، به گرایش و سلایق هم احترام بزاریم پنج تا انگشت شبیه و اندازه هم نیستن/ یه مینوزی که عاشق گربه🐈 و نجومه🧚‍♀️ARMY

ببین فقط بحث عروسی گرفتن نیست که گلم بحث اینه که واقعا تو بعضی خانواده ها واقعا پسرهاشون بدبختن تو م ...

بله عزیزم موافقم ، اما باید این رسم جهیزیه هم برداشته بشه هر قدر پدر پسر کمک بچش میکنه انتظار جهیزیه از خانواده دختر داشته باشه هر چند همونم لطف میکنند وظیفشون نیست؛ اما پدر داماد وقتی خودشا می‌کشه کنار و هیچ خرجی نمیکنه دهنشم گل بگیره بخواد در مورد جهیزیه نظر بده چه خودش چه زنش چه بقیه فامیلش!!!!! 

ببین عزیزم اگر پدر شوهر کمکی نمیکنه از پدر عروس هم انتظار جهاز نداشته باشه !!! هر دو پدرند مگه چه فر ...

حرف شمارو قبول دارم

مرنج و مرنجان، گوشت که تلخه روی کلام و زبانت کارکن، به گرایش و سلایق هم احترام بزاریم پنج تا انگشت شبیه و اندازه هم نیستن/ یه مینوزی که عاشق گربه🐈 و نجومه🧚‍♀️ARMY

ببین عزیزم اگر پدر شوهر کمکی نمیکنه از پدر عروس هم انتظار جهاز نداشته باشه !!! هر دو پدرند مگه چه فر ...

مگه من چی میگم همینو میگم دیگه اقا توقع نداشته باشید عروس و دوماد خودشون باید زندگیشونو جمع کنن و عرزه شونو نشون بدن 😂😂😂

ببین گلم خیلیا اینی که شما میگی رو انجام نمیدن و واقعا انتظار داشتن بی فایدس درست نمیگم؟خب نمیشه که ...

عزیزم ببینید این مورد شما ۴۰ و ۳۵ ساله بودن دیگه جوون نیستن در استانه میان سالین خوب یه حوون بدون کمک خانوادش چه طور زندگی تشکیل بده؟؟؟ خدا شاهده من ۱۷ سال پیش ازدواج کردم با اینکه اونوقت خیلی چیزا ارزون تر بود اما چون خانواده همسرم هیچ کمکی نکردند حتی پولای عروسی ما را برداشتند و قرضش برای ما موند ، ما تا چند سال زندگی خیلی سختی داشتیم از خورد و خوراک و تفریح و همه چیزمون تا ۱۰ سال گذشتیم تا بتونیم یه خونه بخریم!!! حالا همون پدر شوهر مفت خور من مثلا از رنگ پرده من ایراد میگرفت !!! درین حد وقیح !!! 

الان اگر پدر شوهرم چیزیش بشه من راضی نیستم شوهرم یک ریال کمکش کنه چون هر موقع ما ازشون قرض خواستیم تا یه مدت قهر کردند !!! 

مگه من چی میگم همینو میگم دیگه اقا توقع نداشته باشید عروس و دوماد خودشون باید زندگیشونو جمع کنن و عر ...

افرین 

اما همه از پدر عروس بدبخت توقع جهاز و سیسمونی انچنانی دارن بعد پدر داماد افتخارش اینه یه پسر پس انداخته !!! بعدم بدون هیچ هزینه ای میگه زن میخوای به من چه خودت میدونی و خرج و مخارجش!!!! 

تازه مریض بشند بمیرند هر چیم بشه از پسر بیچاره توقع خرج کردن دارن 

بهتر نیست تاپیک میزنی بمونی جواب کاربران رو بدی؟؟!!

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
نفروش ولی مگه پدرشوهر وظیفه داشته برات عروسی بگیره؟؟ وظیفه شوهرت بوده نه پدرش بی عرضگی شوهرتون گردن ...

چطور پدر عروس بای. جهیزیه بخره پدر داماد نباید عروسی بگیره اتفاقا وظیفه پدره برای پسرش عروسی بگیره باهم خیلی کمکش کنه

عزیزم ام اس داروهاش گرونه ولی در حدی نیست که عروس بخواد طلا بفروشه .به هر حال مسرا شاغلن و میتونن هر ...

اره ولی من بیماری خیلی بهمم میریزه. خودم تو این جریان بودم و مدیدیم بچه ها به هررر دری میزنن تا پدرشونو درمان کنن

من بودم میدادم

قبل این که بگه

پدرشوهر سابقم چند روز پیش منو دید کلی ارزو مرگمو کرد ولی حتی اگه دشمنم باشه بازم دلم میسوزه براش

ام اس خیلی مریضیه بدیه 

هر دارویی هم باشه درد و رنج اونو اروم نمیکنه

ام اس‌ که درمان نداره گلم ولی دارو داره واسع کنترل اگه مراکز بیماری های خاص مراجعه کنند و زیر نظر مراکز خیریه باشن هزینه داروهاش پرداخت می کنند .مثلا برم کمیته امداد وضعیتش بگه یا بهزیستی ،چرا شما طلات بفروشی؟