2777
2789

یکی از خوبیاش اینه اصلا نمیتونه قهر بمونه و همیشه حتی اگه مقصرم باشم خوش زود آشتی میکنه

و یکی از بدیاش اینه زیاد کنترل گره و تنها نمیزاره جایی برم

بهترین ها در انتظار من است...خدایا شکرت که اینهمه نعمت و آرامش به من دادی🙏🙏

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

همین یک ساعت پیش قرار شد برم لیموناد بخرم بیام سر کوچه بغلی موتور زد بهم ولی اتفاق خاصی نیوفتاد ولی اون موقع درد داشت بدنم نتونستم زود برگردم خونه شوهرمم گرسنه ش بود 

همون موقع بهش زنگ زدم برنداشت 

منم به موتوریه گفتم بره دیدم چیز خاصی نشده 

بعدش به زور پاشدم رفتم لیمونادو خریدم برگشتم کل مانتوم اینا خاکی پاکی شده بود شوهرم وقتی منو دید از عصبانیت داشت منفجر میشد میگف کدوم گوری بودی 

بهش گفتم تصادف کردم کتکم زد بعدم رفت بیرون 

خوبیش هیچوقت دست بزن نداره اگه چیزی بخرم نمیگه چرا خریدی چقد خریدی ایراد نمیگیره غر نمیزنه بابت خرید کردن

کار اشتباهی بکنم میگه عیب نداره باهم درستش میکنیم پشتمو خالی نمیکنه،اهل خیانت نیس

بدی:زیاد اهل کار نیست تو پول دراوردن زرنگ نیس همش درگیر قسط و حسرت ،حوصله مهمونی نداره دوس داره تنها باشیم انتقاد پذیر نیس چیزی بگم تا دوسه روز حالش بد میشه 

مهربانی ،عشق،آرامش

همین یک ساعت پیش قرار شد برم لیموناد بخرم بیام سر کوچه بغلی موتور زد بهم ولی اتفاق خاصی نیوفتاد ولی ...

هییییییی!

چرا کتکت زد اخههه؟؟؟؟؟

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

اینجا ک انقد همه از بدی های شوهر گفتن من الان ی مجرد بدبینم ک فک میکنم ۹۹درصد مردا بداخلاق دست بزن ا ...

منم مجردم 

تو مرحله آشنایی برای ازداج هستم میترسم دست به زن یا بد اخلاق باشه 

میترسم راستش از ازذواج